Anlık 12 derece yağmur çiseliyor.💦

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Minik ziyaretçiler var.
-
-
-
Henüz uzun vade olsa da Haziran'ın 2. haftasında sıcak havalara ara verip yağmur yağışları alabiliriz.
-
20 derece ful güneş ☀️
-
Afrika sıcağı, çöl yazı, arizona yakıcılığı vs vs boş işler.
Fedon denize düşmediği sürece yaz mevsimini gelmiş saymam
-
güle güle serin havalar 4 ay yoksunuz.
en sevdiğim hava şekli son birkaç gündür olan hava işte. 20-23 derece sıcaklık hafif soğuk esen rüzgar.
başlıyoruz şimdi sıcaktan uyuyamama, güneşin altına çıkıldığı anda terlemeye başlama günlerine
-
Hafta sonundan sonra geceleri de ısınıyoruz...
-
Anlık ☀️
Afrika’ya doğru.😎
-
-
Denize girebilmek için ideal deniz suyu sıcaklığı ortalama olarak nedir şuan Ege Akdeniz kıyılarında denize girilebilir dimi Marmara Karadeniz’de deniz sezonu ortalama ne zaman açılır
-
Son kez yazıyorum. İstanbul'da rekor sıcakların cirit attığı bir yaz bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Düz yaz geliyor kardeşim dümdüz yaz. Yani o 90'larda yaşadığımız gibi yazlardan. 30 °C olur 32°C olur fazlası yalan olur. Dipnot: Takip eden sonbahar da nostaljik
bu yazıyı gördüm doğru mudur yaz tahmini ne zaman gelecek? -
Son kez yazıyorum. İstanbul'da rekor sıcakların cirit attığı bir yaz bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Düz yaz geliyor kardeşim dümdüz yaz. Yani o 90'larda yaşadığımız gibi yazlardan. 30 °C olur 32°C olur fazlası yalan olur. Dipnot: Takip eden sonbahar da nostaljik
bu yazıyı gördüm doğru mudur yaz tahmini ne zaman gelecek?Yazıyı kim yazmış bilmiyorum da benim de bu yıl öyle aşırı sıcak beklentim yok sadece haziran şaşırtabilir sonra la nina etkisini iyice hissetmeye başlarız
-
Yazıyı kim yazmış bilmiyorum da benim de bu yıl öyle aşırı sıcak beklentim yok sadece haziran şaşırtabilir sonra la nina etkisini iyice hissetmeye başlarız
Kesinlikle katılıyorum. Bu kış nasıl arada soğuk ve uzun soluklu mevsime göre ılık hava ile geçtiyse bu yaz da benzer şekilde 1 haftalık 32 - 33 derece sıcak ataklar sonrasında da 30 derecenin altı sınırda sıcak havalarla geçer.
-
Alman modeli İcon son güncellemede önümüzdeki günlerde beklenen Afrika Sıcaklarının etkisini daha da arttırmış şuan ki görüntüye göre 5 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da sıcaklıklar yer yer 39-40 dereceye dayanabilir umarım zayıflayarak gelir.
-
bozar bu
-
Denize girebilmek için ideal deniz suyu sıcaklığı ortalama olarak nedir şuan Ege Akdeniz kıyılarında denize girilebilir dimi Marmara Karadeniz’de deniz sezonu ortalama ne zaman açılır
Ben sezonu İzmir'de Mart ayında açmıştım 😀
-
Günaydın herkese. Bu sezon şort sezonuna start verdim.
Hafta sonuna doğru 32 derece ve üstüne çıkabiliriz. Yaz geldi.
-
Hava mis gibi. 😎☀️
-