Admin İstanbul da en çok yağış alan istasyonu paylaşmamışsın Çatalca radar sahası 74.4 mm yağış aldı buradaki yağışlar dereler vasıtasıyla terkos gölünü besliyor bu bölgeyede ıstrancadan da dereler vasıtasıyla su geliyor

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
-
Kısaca toparlamak gerekirse tablodan da göründüğü üzere beklenenden biraz fazla yağış aldığımızı söyleyebiliriz. Biliyorsunuz ki şehrimizin barajları yağışların azalması ve güneşli havaların artması ile son günlerde hızlı bir düşüşe geçer olmuştu. Umuyorum ki bu yağışlarımız barajlarımıza bir süre daha olsa da bayram ettirecektir ve de pazartesi gününü salıya bağlayan gecede yine kısa da olsa şehrimize yağmur yağışı gelebilir.
-
-
Dün yağmurun ve karanlık atmosferin tadını çıkarmaya çalıştım. Kim bilir belki uzun süre böylesini göremeyeceğiz..
-
Toplam yağış miktarları;
İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 53,0 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 36,6 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 28,3 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 27,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 23,3 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 23,2 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 21,5 İstanbul, Şile, ŞİLE 19,3 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 19,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 18,8 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 17,0 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 16,2 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 16,2 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 15,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 15,8 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 15,3 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 14,7 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 14,4 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 13,8 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 13,7 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 13,5 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 13,4 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 13,3 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 13,3 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 12,9 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 12,6 İstanbul, Tuzla, TUZLA 12,1 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 11,1 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 9,8 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 9,8 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 9,6 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 8,9 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 6,1 -
Soğuk bir gece oldu belki de son kez.
İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 11,2 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 10,1 İstanbul, Fatih, FATİH/KUMKAPI FENER 10,1 İstanbul, Tuzla, TUZLA 9,8 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 9,3 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 9,1 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 8,9 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ TPAO ŞAMANDIRA 8,4 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 8,0 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 7,9 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 7,8 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 7,8 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 7,7 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 7,7 İstanbul, Şile, ŞİLE 7,5 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 7,5 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 7,4 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 7,4 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 7,3 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 7,2 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 7,2 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 6,5 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 6,5 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 6,5 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 6,2 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 6,1 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 6,0 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 5,9 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 5,8 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 5,5 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 5,4 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 5,3 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 5,2 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 4,8 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 4,8 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 4,6 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 2,1 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM -2,9 -
Yağmur akladı pakladı güneşli bir sabaha uyandık tertemiz her yer.
-
Bu yağış barajlara ilaç gibi geldi, %2'ye yakın bir artış sağladı. Yarın ve salı günü bu artış düşükte olsa devam eder. İnşallah bu yaz su sıkıntısı yaşamayacağız gibi.
-
dün gece bayağı soğuktu 5 dereceye düşmüştür tahminim
-
-
- Official Post
İstanbula gelmek için can atacağım aklımın ucundan geçmezdi. $4
-
Bugün biraz bahar havası 🌸💚💙
-
- Official Post
-
24 Nisan atağı ne yapmak nereye varmak istemektedir !
-
- Official Post
-
-
Orda ❄️ ikonu mu var ben mi yanlış görüyorum
-
- Official Post
Orda ❄️ ikonu mu var ben mi yanlış görüyorum
%3
-
Bu istasyonda bir sorun var herhalde. Sabah 6 derece derken sahilde ince montla piştim ve araba 23 derece diyordu. Şimdide tişört ile üşünmeyen bir hava var.
-