- Official Post
![](https://forum.havaforum.com/images/avatars/b2/6589-b2a71b387cc401679ea95cdb2a850db41ad6df06.jpg)
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Uzun vade ateş ediyor arkadaşlar. Hayalimizdeki 25 dereceleri Mart ayında görebilirsek bu kışı gönül rahatlığı ile kapatırız.
-
Uzun vade ateş ediyor arkadaşlar. Hayalimizdeki 25 dereceleri Mart ayında görebilirsek bu kışı gönül rahatlığı ile kapatırız.
25 kesmez hedef 30😂😂😎😎
-
Hayaller Nisan'a kaldı.
-
Küresel ısınmanın ısınma ilgili kısmı tamamen bize kaldı galiba . Yazdan beridir soğumayı bekledik olmadı tekrar yanmaya gidiyoruz. Platonik aşkımız kutup soğukları gelmedi. Afrika sıcaklarını kapıdan kovduk Basra’dan girdi 😄
-
İstanbul gece tek hane de geçirmiş sıcaklığı , en düşük sıcaklıklar
İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE -1,2 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI -1,1 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ -1,0 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY -0,6 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE -0,6 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI -0,3 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 0,1 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 0,2 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 0,4 İstanbul, Şile, ŞİLE 0,9 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 1,0 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 1,2 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 1,7 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 2,0 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 2,0 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 2,3 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 2,3 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 2,3 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 2,4 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 2,7 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 2,7 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 2,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 2,9 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 3,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 3,2 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 3,5 İstanbul, Tuzla, TUZLA 3,6 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 3,6 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 3,9 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 3,9 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 4,0 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 4,6 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 4,8 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 4,8 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 4,9 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 5,0 İstanbul, Fatih, FATİH/KUMKAPI FENER 5,4 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 5,6 -
Küresel ısınmanın ısınma ilgili kısmı tamamen bize kaldı galiba . Yazdan beridir soğumayı bekledik olmadı tekrar yanmaya gidiyoruz. Platonik aşkımız kutup soğukları gelmedi. Afrika sıcaklarını kapıdan kovduk Basra’dan girdi 😄
Doğu yıkılıyor kardan 😊
O soğuklar doğuda son derece tam zamanında olması gerektiği gibi esip gürlüyor 😎
Bizim burda küresel ısınma var 😁
-
Doğu yıkılıyor kardan 😊
O soğuklar doğuda son derece tam zamanında olması gerektiği gibi esip gürlüyor 😎
Bizim burda küresel ısınma var 😁
Haftaya Erzurum dahi 10 derecelere çıkacak. Hiçbir yer olması gerektiği gibi değil maalesef.
-
Haftaya Erzurum dahi 10 derecelere çıkacak. Hiçbir yer olması gerektiği gibi değil maalesef.
Haftaya mart ayına girmek üzere olacağız bana göre normal yani martın 15 yaz 15 kış derler hocam 🤷♀️
Sonuçta doğu bölgesi kara doydu fazlasıyla 😊
Olan İstanbul’a oldu 🤷♀️
-
-
Oh be güneşli hava sonunda, valla en sevdiğim hava tipi boğuk havalardansa bu tarz havalar olsun hep.
-
- Official Post
-
Haftaya mart ayına girmek üzere olacağız bana göre normal yani martın 15 yaz 15 kış derler hocam 🤷♀️
Sonuçta doğu bölgesi kara doydu fazlasıyla 😊
Olan İstanbul’a oldu 🤷♀️
Bu işin bana göresi diye bir şey yok hocam yıllarca ölçülmüş ortalamalar mevcut. Subat sonu +10 dereceve uzeri oralar icin anormal sıcakliklar. En kotu -10-15 derecelerde gezmesi gerekir hava sicakliginin. +10 dereceler oralar icin Mayis ortalamasi. Maalesef artik bu durumlar normalleşmeye başliyor.
-
Gri kasvetli hava yerine serin ve güneşli temiz bir hava var. 🌞
-
- Official Post
-
Mavi gökyüzü bu gün güzel bu gün mavi 😌
10 derece konumum gözlükleri takalım güneş var. 😎
-
-
videonun devamınında öyle bir geçer zaman Ki diyecek sandım 😅 bu kadarcık mı dedim sonra 😅
-
Arkadaşlar şaka bir yana Mart ayında üzerimizde sağlam bir soğuk toplanmaya başlıyor. Amerikadan yine bizim kıtaya kayıyor ve Güneye inme potansiyeli var. Takip etmekte fayda var.
-