GFS 06z

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Havalar tekrar soğur mu soğumaz mı bilinmez ama dışarda çok güzel güneş var.. Tadını çıkartmak lazım. Bardağa dolu tarafından bakın gıp gri yağışsız soğuk bir hava da olabilirdi :
-
Diyagram tırt yine. Sınır sistemler görünüyor her zamanki gibi. İyice kabak tadı vermeye başladı.
-
Diyagramı beğenmedim. Bakalım akşam ve gece yarısı güncellemeleri farklı olacak mı?
-
-
Cuma akşamınız mübarek olsun İstanbul..
Hava acayip güzel di bu gün 😬
Hala güzel 😁
-
8 şubat sıcaklığa bakarmısınız
-
Bağcılar meydanda tişörtle geziyom
-
sizmiydiniz isobarmania bilemicem,ama öglen demiştiniz yaa,soğuk koparsa filan falan,galiba öyle olabilir
-
sizmiydiniz isobarmania bilemicem,ama öglen demiştiniz yaa,soğuk.koparsa filan falan,galiba öyle olabilir
Aynen ben demiştim. Modeller ara ara veriyor artık. Bu şekilde olursa 2m sıcaklıkları beklenenden düşük olabilir kaynağı nedeniyle. Diagram ortalaması şuan kötü gözükse de 18 inde özellikle kümelenme var. 18 i için anca pazartesi yani 168 e girince bir şeyler ortaya çıkar. 120 de yani çarşamba ne gürürsek ona yakın bir şey gelecektir.
-
Sibirya antisiklonları genelde kararlı hava koşulları ortaya çıkarır. Bu nedenle çok fazla sinoptik değişimleri pek görünmez. Ağır hareket eder ve 3-4 günlük sistemlere sebep olurlar. 120 lerde ne görünürse aşağı yukarı aynı şekilde gelir. (Ull hariç)
-
Sibirya antisiklonları genelde kararlı hava koşulları ortaya çıkarır. Bu nedenle çok fazla sinoptik değişimleri pek görünmez. Ağır hareket eder ve 3-4 günlük sistemlere sebep olurlar. 120 lerde ne görünürse aşağı yukarı aynı şekilde gelir. (Ull hariç)
Hocam umarım haklı çıkarsınız.
-
Instagram Hava Forum son gönderi muhteşem 👏
İstanbul gün batımı 😎
-
-
Instagram Hava Forum son gönderi muhteşem 👏
İstanbul gün batımı 😎
Bende şimdi o videoyu izledim gerçekten muhteşemmmm ötesi🥰😎
-
- Official Post
-
-
Şu japonlar bir kere de tuttursa bari🤪
-
İnanılmaz çekim görselden görsele geçiş mükemmel 👌 Müzik tam uyumlu 👏😂
-
Bu kızıllıklar karlı ve soğuk geçicek günlerin habercisi olabilir….
-