Konumum Beylikdüzü'nde maalesef kütle sorunu var. Gelen kütle güzel bir kar yağışı bırakıyor ve ay manzaralı gök yüzüne maruz kalıyoruz...
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
bembeyaz olmuş heryer uykudan uyandım epey sağlamda yagıyor büyük taneli sıcaklık -0.1 gayet başarılı şuanlık burada gidişat bakalım poyraza dönüşte yarın dewpoint sıkıntı yaratcakmı
-
Kütleyi canlı izliyorum
-
Suadiye'de ayı izliyoruz. Tertemiz yani hiç mi bir şey olmaz
-
- Official Post
Yıldırım düştü avcılar'da
-
bahçeşehir evin camlarini sallayan bi şimsekle kalktık yatakdan
-
Üst üste tık tık sesi duyuyorum. Yağan şey nedir?
( Happy Nation ) çalıyor kafamda
-
500 hpa'da -37 şov yapıyor sanırım gök gürlüyor sürekli
-
Sultanbeylide sarı kütle vurdu sanırım yollar beyazladı hemen
-
Avcılar yağmurlu şu an.
-
Sultanbeyli bembeyaz olmuş
Boğaza kütle sabaha karşı gelir belki
-
Düşmüş yine foruma balkonuma kac cm kar yagarcilar :dd
-
Bembeyaz dışarsı
-
Konumuma aşk yağıyor, huzur yağıyor, mutluluk yağıyor. Özledim bee. Vallahide, billahide, tallahide çok özledim.
-
Avcılar şakır şakır yağmura devam.
-
En son 19 Kasımda böyle olmuştu dışarısı ama şimdi yollar da bembeyaz harika. Bu kadarı şimdilik yeterli gibi gerçekten 2 saattir aralıksız bant alıyoruz
-
Beylikdüzü’nde gök gürledi yağış kuvvetli ama maalesef saf kar değil yağmur ağırlıklı
-
Kartepe de bembeyaz karın içinde pendiğimi takip ediyorum. Radara göre şov yapıyor. Varmı fotoğraf 😁
-
Kartepe de bembeyaz karın içinde pendiğimi takip ediyorum. Radara göre şov yapıyor. Varmı fotoğraf 😁
170 rakımdan şöylesi bi fotoğraf bırakayım
Dipnot: Aydosta 5cmi aşan yerler var.
-
Tam olarak istmarinadayım. Burada sadece yağmur yağışı var. Fakat Yakacık Tepelerini göz ile kısmen görüntüleyebiliyorum orada sanırsam biraz beyazlamalar mevcut gibi
-