Küçükçekmece olarak şezlongtayız kütle gelse de eve kaçsam
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Beylikdüzü durgun. Yıldızlara bakıp yol bulunacak kadar açık bir sema
-
Daha Marttada sistemler var
Kesinlikle hocam subat 15 20 den sonra döner ibre beklenti hep bu yöndeydi zaten ama insan kayıp giden zamana üzülüyor geç gelen kış geç gider olan tarıma olue gibi , Martta sibirya var şubatta polar var karışık yemek gibi 😀
-
Daha Marttada sistemler var
Doğrudur, ancak Mart'ta ki sistemi de yaşadık hızlı bir şekilde şıp şıp eridi. Ocak ve Şubat'ın tadı olmuyor hiçbirinde.
-
Doğrudur, ancak Mart'ta ki sistemi de yaşadık hızlı bir şekilde şıp şıp eridi. Ocak ve Şubat'ın tadı olmuyor hiçbirinde.
2022 gibi olacaksa ben razıyım hocam. Erise de harika bir Marttı.
-
Çatalca ses ver
-
Nasıl kar var mı ahali?
Kısa süreli örtü yapıp eriyo sıcaklık sorunu yaşamasak güzel olurdu
-
850'de -8 bile girmiyor ya neydi ne oldu sistem. 500'de ne güzel -36 yuvarlanıyor.
Bu arada yarın akşam 500'den gelen soğuk topun etkisiyle daha çok yerde Graupel yağacak. Gökgürültüleri de eşlik edebilir.
-
bütüm Hava Forum Halkına Merhabalar Tam 1 Sene Sonra Yine Buralardayız Güzel Graupel Yağışları Geçiyor Dek Muhtemelen Bunlar Ustadlar Nasılsınız İyisinizdir Umarım Şubat 2. haftası bişiler gördüm dedim benim güzel ailemle bir buluşamadık zaman ayıramadık son durumler nedir.
-
olacak bişeyler artık
-
Kesinlikle hocam subat 15 20 den sonra döner ibre beklenti hep bu yöndeydi zaten ama insan kayıp giden zamana üzülüyor geç gelen kış geç gider olan tarıma olue gibi , Martta sibirya var şubatta polar var karışık yemek gibi 😀
Şubatta sıcak atak var bol bol arada hırka ile bile dolaşabileceksin
-
Beylikdüzü sakin
-
Pendik-Kartal-Maltepe hattına açık yeşil iniyor bakalım nasıl bir bildirim alacağız.
-
eyüp durgun şuan yerdeki karlar yavaş yavaş şıp şıp sesleriyle eriyor. Yarın ki yağışlar gün içindekiler yağmur olarak mı yağar acaba poyraz etkisinden
-
Sultanbeyli yağdı durdu
-
850'de -8 bile girmiyor ya neydi ne oldu sistem. 500'de ne güzel -36 yuvarlanıyor.
Bu arada yarın akşam 500'den gelen soğuk topun etkisiyle daha çok yerde Graupel yağacak. Gökgürültüleri de eşlik edebilir.
Havada aksiyon olsun bari, onla idare ederiz.
-
Sancaktepe’de bir şeyler yağdı Allah affetsin anlayamadım ne yağdı
-
Mahmutbey Güneşli tarafında an itibariyle kky başladı
-
Fena bastırdı birden, Karadeniz'im boş durmuyor. 😎😂
unnamedstreamable.com -
Son olarak şunu söylemek istiyorum eğer aracınız da kar lastiği yoksa sabah radara bakarak çıkmanızda fayda var lakin yolda pati çeker durursunuz sıkıntı yaşamasın kimse. Ben şimdiden Ferhatpaşa'ya gitmek için heyecanlıyım.
-