Beylikdüzü yağmurun arasından net kar taneleri gözüküyor.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bermuda bölgesinden arkadaşlar yok bu sistemde
bilgi verin biraz
Pusudayız. Kar yağıyor şu an Beylikdüzünde. Pek fazla bişey yok yani.
-
-
Bu senenin genel itibariyle tahminleri doğru çıkan gfs'ye göre yağışın çoğunluğu yağmur. Ama ecmwf ve mgm kar veriyor. Bakalım ne olacak 😅
-
Akşam 12.00 lerde çarşı pazar karışır özelikle boğaz çevresi. Sıcaklıklar kesin düşecek ama düne göre sıcak olması hala soru işareti kafamda... Beklediğimden 2 derece yüksekti.
-
Bakırköy Yoğun Yıldızlı
-
1 saat once kemerburgazdan yola cikip istanbul havalimani - yassioren - hadimkoye gittim sicaklik kemerburgazda 6 derece iken havalimaninda 5 derece yasaiorende 4 derece ve hadimkoyde 3 dereceyi gordum. Yagis olarak istanbul havalimanida yagmur aldim yassiorende kky ve hadimkoyde buz yagidigini gordum. Donuste de hadimkoy esenyurt bahcesehir uzerinden yesilpinara geldim sicaklik 3 -4 derece arasi degisti. Suan konumumda 5 derece. Bence sistemin kaymagini hadimkoy beylikduzu silivri yuksekleri ve anadolu yuksekleri yiyecek..
-
İyi birikim var şimdiden
30 yapar orası
-
Sultanbeyliğinede ekmek (Kar) gönderin. Burasıda çok aç.
-
İyi birikim var şimdiden
1 saat önce bahsettiğim gibi Çatalca Radar sahası örtüyü almış.
-
1.5 derecede sulu grapuel yağıyor..
-
alemdağ 2.2 derece tahmini dew point 0 ve altı rüzgar yıldız karayel bileşenli yağış yok yağış beklemedeyim
-
alemdağ 2.2 derece tahmini dew point 0 ve altı rüzgar yıldız karayel bileşenli yağış yok yağış beklemedeyim
Hocam sizin konumunuzda sistem sonu 30=35 cm kar olur diye düşünüyorum.
-
konumum anlık 3.9
-
Keşke 2 günde 2-3 derecelerde 50 mm yağış alacağımıza
-1 -2 derecelerde 10 mm yağış alsaydık en azından 10 cm örtü görürdük
-
Anlık olarak 2-3dk saf kar yağışı oldu. Şuan bitti. Bu demek oluyor ki şuan benim konumum kurtarıyor 140m rakımda.
-
Çatalca İhsaniye yolunda maalesef kardan kaynaklı kaza olmuş
-
Anlık olarak 2-3dk saf kar yağışı oldu. Şuan bitti. Bu demek oluyor ki şuan benim konumum kurtarıyor 140m rakımda.
Duymak istediğim buydu bu sistemde 😎
-
Sancaktepe de kurtarır o zaman bence
-
Esenyurtta olan yok mu orda radar dolu gözüküyor
yağmur yağıyor
-