GFS her geçen güncelleme bir tık iyileşiyor gibi
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu beklenen kar yağışları pazartesi ve salı 2 gün mü ? Yoksa 1 günlük mü ? Vallahi cevaplarınız detaylı tamam Allah razı olsunda anlayamıyorum
-
ggs devrede
-
Mynet bugün İstanbul için kar haberi vermedi. Bu iyiye işaret
-
Bu beklenen kar yağışları pazartesi ve salı 2 gün mü ? Yoksa 1 günlük mü ? Vallahi cevaplarınız detaylı tamam Allah razı olsunda anlayamıyorum
1-2 gün civarı 29-30ocak arası. Yerel DEk(Deniz Etkili Kar) geçişi ihtimali var. Halen net değil.
-
Beni var ya bu gece rahat uyutacaksınız. İyi moral verdiniz. Şu kar yağışlarıyla bi buluşalım başka birşey istemiyorum.
-
Umarım güçlenerek ve güzelleşerek gelir. Sabırsızlıkla bekliyoruz
-
Hocam ben her baktığımda soğuğu kısıyor neyini beğendiniz anlamadim
-
Yalnız Şubat 10'una kadar da bir cacık gözükmüyor hatta sıcak atak geliyor. Şubat ayında artık sağlam bir sistem almalıyız. Mart ayı da boş bir ay değil ama o en son çare.
-
Yalnız Şubat 10'una kadar da bir cacık gözükmüyor hatta sıcak atak geliyor. Şubat ayında artık sağlam bir sistem almalıyız. Mart ayı da boş bir ay değil ama o en son çare.
Şubat ilk hafta ortasında vortex asyaya yerleşecek gibi duruyor modellere göre. Bu dönemde şanslı olursak birşeyler koparabiliriz.
-
Bu sefer guzel kar en az havada gorecegine inaniyorum istanbulun. 2300 kilometre uzakta yuksek basinc etkisinde izliyorum sizi
-
Şubat ilk hafta ortasında vortex asyaya yerleşecek gibi duruyor modellere göre. Bu dönemde şanslı olursak birşeyler koparabiliriz.
Evet genelde bu konularda acayip şanslıyızdır!
-
Pendik sahilden aydos zirveye kadar gideceğim sonuçta rakım arttıkça görsel şölen artacak
-
Yarın akşam site yine çökecek gibi sevgili adminler hazırlığınızı yapın bence. Kar küreme araçlarını siteye yerleştirin yavaştan. İstanbul kar sezonunu bu hafta sonu açacak inancım tam!!!
-
Atlantikte sıcaklıktan oluşan siklonlar mahvetti bizi aslında.Kuzey avrupaya gelip gidecek dilerim parazitler yolumuza taş koymaz
-
-
Araf bölgesi nasıl olur sizce yine arafta mı kaldık yoksa kurtarır mıyız
-
Ümraniye Ataşehir sınır hattında baya kuvvetli yağış var şu anda
-
Pendikte gök gürültüsü çok etkili titretiyor
-
Berkay34 hocam baska yerde yaziyorsaniz bilemem ama yaziniz copy-paste yapilip baska yerlerde paylasiliyor haberiniz olsun Yani buna karsi ne yapilabilir bilemem ama haber vermek istedim belki dikkat edilebilir diye. Tesadufen gordum.
-