26 Ocak ve sonrası heyecan verici umarım güçlenerek gelir. Eskiden doğum günümde (28 Ocak) başımızı kardan kaldıramazdık. Kaç kere doğum günümün iptal edildiğini hatırlıyorum kar yüzünden (küçücük çocuk olmama rağmen kar olduğu için asla üzülmezdim o zamandan belliymiş )
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu aralar çok iddiali konuşuyorsun kanki
Ben de bekliyorum böyle bir şeyler de bunu söylemek yürek ister kesin olan bir şey yok hala ateşle oyun oynuyorsun
Kanki bakalım görelim artık bize bi tedavi süreci şart
-
Bu da yetmez kar icin.hala hicbirsey ogrenememis bir cogunuz. Yer sıcaklığı yüksek 850 sıcaklığı yüksek 500 sıcaklığı yüksek
-
Şimdiden yağar yagmaz 850 500 çok önemli değil önce 96 yı çözsünler.Ana fikirin kalıcı olmasıyla hepsi yerine gelcektir
-
Şimdiden yağar yagmaz 850 500 çok önemli değil önce 96 yı çözsünler.Ana fikirin kalıcı olmasıyla hepsi yerine gelcektir
Olumsuz konusup ilgi cekmek de mi yasak yani 😂
-
yeterince soğuk yok sıcaklıklar çok değişken
-
Çok bir şey değil sadece bu kadar kar istedik.
-
Hayatınızda kaç kere bir modelin uzun vade de -8 verip yaklaşıkca -12,-15 olduğunu gördünüz çok merak ettim. Özellikle son 5 yıl içinde?
-
Hayatınızda kaç kere bir modelin uzun vade de -8 verip yaklaşıkca -12,-15 olduğunu gördünüz çok merak ettim. Özellikle son 5 yıl içinde?
Çok saçma bir yerden konuya dahil oldunuz şuan bence.Alaka düzeyi bile yok şuan.Olmayacak diyorsan herkes fikirinde Özgür bu aşamada.Benim gördüğümü sen görmüyorsun belkide senin görebildiğini ben göremiyorum.+8 lerden-12 lere geldiği zamanlarda oldu tam akside.Şuan çıkıp 20 cm yağacak diye bir cümlem olmadı ay sonundan itibaren 10 şubata kadar 2 dalga bekliyorum diye belirttim.Yani detay vermişim gibi konuşuyorsun.Patern değiştikten sonra hep beraber görecegiz.Ayrıca -8 de de ne karlar yağar o ayrıntılarda ayrı
-
O sinoptik ile 850 de -6/-7 versin istanbula kar yagmazsa forumu birakirim. Ezber bilgiler ile konusmak kolay maalesef.
-
son 5 yıla bakmaya gerek yok 11 ay geriye gidip bakmak yeterli. Bu illaki her gözüken -8 lik sistem -12 olacak anlamına gelmez ama öyle hiç olmamış imkansız birşey de dğeil her yıl defelarca oluyor bu olay zaten. Tam tersi de olabiliyor -8 verip sistem anı -1-2 de olabiliyor elbette
240 saat önce
sistemi anı
-
Olumsuz konusup ilgi cekmek de mi yasak yani 😂
Yok be hocam 😂
-
- Official Post
-
120 yi bile çözemeyen modeller yüzünden tartışıyorsunuz.Onlar bile ne verdiğini bilmezken 300 lü vadeler için geliyor gelmiyor diyerek birbirinizi kırıyorsunuz.Ortada ne gelen bir sistem ne de kapanan bir kış var.
-
Bu işlerle ilgisi olmayan biri gelip okusa bu tartışmaları, herkesi deli sanıp kaçar gider
-
21 Ocak akşam ı kar İstanbul sınırında
Trakya da iyi kar yagabilir
Çözünürlüğü iyi olan modelde
-
Ev Beylikdüzü tarafında. Ne olur ne olmaz ben ızgara ve sucukarı hazırlayayım yavaştan. Beli kuş uçumu 150-200km daha doğulayayım diyebilir.
- Hanım benim emektar mangalı getir!
-
Gerçekten göster göster verme trendinden gına geldi. En bize döndü denilen patern bile sadece ülkenin aynı yerlerine kar veriyor. Yağarsa sevinir mutlu olurum ayrı konu ama benim yolum belli: şu yoğun çalışma sürecim bitsin her hafta sonu kar göreceğim yere
-
-
- Official Post
-