Bize gelene kadar gücü bitti kütlenin gelde çıldırma
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ay yağsam mı yağmasam mı tadında havada birkaç kar tanesi gördüm. Büyü bozuldu, şimdi Sibirya düşünsün.
-
hafif atıştırıyor. tane gördüğüme şükrediyorum şu an…
-
Silivri Danamandıra
https://www.instagram.com/p/C2CM7MRNYcQ/
-
Tatli bir kar gecisi oldu
-
arkadaşların dediği gibi çatıya düşenler erimiyor, sağlam bi kütle çekebilseydik neler olurdu ah…
-
Fatih’te saf kar yağışı başladı
-
Kar İstanbul a gelmedi ben ona gittim. Anlık Sakarya Hendek 😊
-
BEYKOZ Çavuşbaşı fenaa
-
-
Çekmeköy'de çok güzel bir kar yağışı başladı, çatılar beyazladı hafiften. Lapa lapa yağıyor.
-
ümraniyede lapa lapa yağıyor yağanlar kolay erimiyor bi hızlı bi yavaş hadi bakalım
-
Sancaktepe yenidoğan orta şiddetli görsellik hoş bir yağış var, bunada şükürler olsun
-
Görsellik bir kar❄️yağışı var buna da şükür
Bu kardan daha önemlisi bana göre yarın sabahki olası kuvvetli ayaz , bu sabahki ayazı da pek yeterli görmedim
-
Ferhatpaşa’da nihayet lapa lapa yağan bir kar yağışı görebildim bakalım ne kadar etkili olacak.
-
Bostancı'da 2024'ün ilk kar tanelerini bizde gördük sonunda. Hafif hafif uçuşuyor. Darısı örtü yapan sistemlere.
-
Karadeniz kaynamaya başladı Berkay hocam, rüzgar profili her seviyede ne durumda acaba, kütlelerin yönü neresi olur gibi gözüküyor?
Radar takibi yapıyoruz, dekler kısmet işidir ama en azından rüzgar hakkında bilgi verirseniz seviniriz.
Reis sen deniz nasıl kaynar görememişsin al buyur
-
Ataşehir - İçerenköy ilk kar taneleri havada sakin sakin süzülüyor
-
Streamable Videostreamable.com
Çok güzel yağıyor şu an 🤍❄️
-
Ayın 22'si civarı diyagram iyi gorunuyor ancak 500 soğuğu yine kısıtlı gibi.
-