Deklerle ilgili dün analiz yapılmış mıydı, takip edemedim dün, bekleniyor muydu bu durum acaba?
Evet havada kar olarak bekleniyordu.
Deklerle ilgili dün analiz yapılmış mıydı, takip edemedim dün, bekleniyor muydu bu durum acaba?
Evet havada kar olarak bekleniyordu.
Ara ara graupel yağıyor burda
Tekirdağ Sahil biraz önce fotoğraf elimize geldi paylaştık.
bağcılar graupel yağıyor
Bizde ne yapalım işte önümüzdeki hafta Afrika'yi bekliyoruz
Ilıkçılara gelsin.
merak ediyorum. Kıyılar ilk kar yağışını ne zaman görecek. Öyle kky değil, saf kardan bahsediyorum.
Cuma akşamı gfs yine müthiş (!) Dekler vermiş bu kış yeterde artar bile
merak ediyorum. Kıyılar ilk kar yağışını ne zaman görecek. Öyle kky değil, saf kardan bahsediyorum.
ArifEfendi zindiklar gitmeden yagmaz diyor bro, girme bu işlere
ArifEfendi zindiklar gitmeden yagmaz diyor bro, girme bu işlere
İşimiz arif efendiye kaldıysa eyvah eyvah vah halimize
İşimiz arif efendiye kaldıysa eyvah eyvah vah halimize
Daha dur, 2025 kışına kadar vaktimiz var.
Vay arkadaş bu günleride mi görecektik.
model sayfasi bile GFS öğlen güncellemesi yapmıyor.
Daha dur, 2025 kışına kadar vaktimiz var.
Sizin gibi münafıklar varken
2026 yı da bulur..
2026 yı da bulur..
Isin sakasi bir yana, gidişat Kar açısından problemli duruyor, Son senelerdeki sınırda sistemler, Karseverleri yormaya basladı. 2 Baba sistem ile Mart ayı dahil kapatırsak kimsenin itiraz etmemesi gerekiyor. Umarım beklenen Kar görseline İstanbul ve diğer yağmayan bölgeler adına kavuşmuş oluruz. Bakalım, nasibimizde ne olacak?
Isin sakasi bir yana, gidişat Kar açısından problemli duruyor, Son senelerdeki sınırda sistemler, Karseverleri yormaya basladı. 2 Baba sistem ile Mart ayı dahil kapatırsak kimsenin itiraz etmemesi gerekiyor. Umarım beklenen Kar görseline İstanbul ve diğer yağmayan bölgeler adına kavuşmuş oluruz. Bakalım, nasibimizde ne olacak?
Küresel ısınma ve onun sonucu olan iklim değişikliği ülkenizin de içinde bulunduğu orta kuşak ülkelerini direk olarak etkiliyor.
Bu konu ile ilgili onlarca makale mevcut.
Haliyle kıyılar için kar ihtimalleri gün geçtikçe azalıyor.
Oh be Afrika istikrari devam ediyor gelsin 20-25 dereceler
Bünyamin hoca 2030 a kadar bir 2017 benzeri sistem gelir demiş 😄
Sabır
2026 yı da bulur..
Tüm İstanbul halkını abdest almaya davet ediyorum
kardeş şu laf sokma huyundan bi vazgeçsen zaten moraller bozuk gerçekçi olmak başka bişey ama burasıda hevesli insanların kar iştahı olan kişilerin toplandığı bir yer hava durumu sunar gibi forum olmaz ki
bir hafta kar yok deyip geçilse kimse kalmaz forumda
Başka üyeye yazdınız ama son cümle için 2 kelam edeyim. Ben 4 mevsim buradayim. Sadece kar için değil. Yazın daha çok yazarım hatta. Forumda yazın da yazan çok sayıda üye var. Kar yok dense yine yazarız yine sohbetimizi yaparız. 4 mevsimin de sevdalısıyız.