Uşak dolu yağışı başladı acayip

İç Ege ve Batı Akdeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Usak merkezin guneyi ulubey tarafinda hic iyi seyler olmuyor
-
afyonda yine başladık
-
afyonda yine başladık
Uydukent yıkılıyor hocam da istasyon delirtecek 2.3 mm nedir bu yağışa
-
-
-
Uydukent yıkılıyor hocam da istasyon delirtecek 2.3 mm nedir bu yağışa
Ben kafadan 15-20 mm yazdım hocam yapacak bir şey yok
-
İstasyon harici merkez 15-20 mm i bulmuştur ki yağış hala devam ediyor 1,5 saattir aralıksız yağıyor ek olarak radarımız hala dolu
-
Ben kafadan 15-20 mm yazdım hocam yapacak bir şey yok
Mesajınızı görmedim hocam 30 a kadar yolu var istasyon özerkliğini ilan etmiş de haberimiz yok
-
-
Batı Kesimlerde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Başlama-Bitiş Zamanı
11.05.2023 13:00 - 11.05.2023 21:00
Genel Durum
Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinde yarın (Perşembe) görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden sonra İç Ege (Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya) ve Eskişehir çevreleri ile Burdur'un batı, Konya'nın kuzeybatı ilçelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
-
İç Ege, Batı Akdeniz’in iç Kesimleri ve Konya’da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; 12.05.2023 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Afyon, Uşak, Denizli’nin doğusu, Isparta ve Burdur çevreleri ile batı kesimleri başta olmak üzere Konya’da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
12.05.2023 12.00-12.05.2023 20.00
-
Afyonda fena yağış var
-
Kırmızı kütle alıyoruz
-
Çok felaket yağış var umarım su basmaları olmaz
-
Afyonda tam 40 dakikadır dur durak bilmedi, bakalım nereye kadar gidecek
-
İstasyon
-
Afyondaki yağışa dair bir görüntü bulamadım
Allah belasını versin bu eskort reklamlarını paylaşanların
doğru düzgün twitterda arama yapamıyoruz
neyse, görüntü bulamadım ama radara göre son 40-50 dkdır baya baya ortalığı sel götürmesi lazım
şöyle bir tweet gördüm sadece
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Şimdi bir tane buldum
burası kale tarafı herhalde
evlerin eskiliğine, dar sokaklara bakınca öyle gibi tahmin ettim
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
İstasyon az bi şey yakalamış 16,5 mm istasyon 16,5 sa rahat 30 mm i geçtik