İç Ege ve Batı Akdeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İstasyon harici merkez 15-20 mm i bulmuştur ki yağış hala devam ediyor 1,5 saattir aralıksız yağıyor ek olarak radarımız hala dolu

• New
    • Official Post

Batı Kesimlerde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Başlama-Bitiş Zamanı

11.05.2023 13:00 - 11.05.2023 21:00

Genel Durum

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinde yarın (Perşembe) görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden sonra İç Ege (Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya) ve Eskişehir çevreleri ile Burdur'un batı, Konya'nın kuzeybatı ilçelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

• İç Ege, Batı Akdeniz’in iç Kesimleri ve Konya’da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; 12.05.2023 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Afyon, Uşak, Denizli’nin doğusu, Isparta ve Burdur çevreleri ile batı kesimleri başta olmak üzere Konya’da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

12.05.2023 12.00-12.05.2023 20.00

• Afyondaki yağışa dair bir görüntü bulamadım

Allah belasını versin bu eskort reklamlarını paylaşanların

doğru düzgün twitterda arama yapamıyoruz

neyse, görüntü bulamadım ama radara göre son 40-50 dkdır baya baya ortalığı sel götürmesi lazım

şöyle bir tweet gördüm sadece

External Content twitter.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

BORN IN WINTER

• Şimdi bir tane buldum

burası kale tarafı herhalde

evlerin eskiliğine, dar sokaklara bakınca öyle gibi tahmin ettim

External Content twitter.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

BORN IN WINTER