Bu akşamdan bir kaç fotoğraf.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu akşamdan bir kaç fotoğraf.
sizin mahallenin vibe neden hep bu kadar güzel ? tam dakikasını bekleyip doğru açıdamı çekiyorsunuz ?
-
-
-
sizin mahallenin vibe neden hep bu kadar güzel ? tam dakikasını bekleyip doğru açıdamı çekiyorsunuz ?
Yani genelde akşam saatlerinde fotoğraf çekiyorum sürekli dışarıdayken bu aralar havalar böyle olunca bi çekeyim dedim güzel bir görüntü çıktı. Kamerada çok iyi değil belki ama çıplak göz ile ilginç bir atmosfer vardı Beylikdüzünde.
-
Güneş yok gri hava tekrar mevcut serin 11 derece ile start ☁️
-
Arkadaş sanki mart ayındayız. dışarısı fena gibi soğuk. mayısın 3 te biri bitti. hala hava ısınmadı. Herşey zamanında güzel
Haftaya da sanki temmuz ayındayız diyeceğiz son yıllarda hep olduğu gibi baharı yaşamadan direkt yaza geçiyoruz
-
-
-
İstanbul da gerçekleşen gecenin en düşük sıcaklıkları
İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 6,1 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 6,3 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 7,6 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 9,1 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 9,1 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 9,3 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 9,8 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 10,1 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 10,3 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 10,4 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 10,5 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 10,7 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 10,7 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 10,8 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 10,9 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 10,9 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 11,0 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 11,0 İstanbul, Şile, ŞİLE 11,1 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 11,1 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 11,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 11,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 11,1 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 11,2 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 11,2 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 11,3 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 11,3 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 11,3 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 11,4 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 11,5 İstanbul, Tuzla, TUZLA 11,5 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 11,6 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 11,7 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 11,8 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 11,8 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 11,8 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ TPAO ŞAMANDIRA 11,8 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS 11,9 İstanbul, Adalar, ADALAR ŞAMANDIRA 12,0 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 12,0 -
Bugün ve yarın il geneli için yağış beklenmezken Mgm'nin hemde gökgürültülü yağış beklemesi neyin nesi acaba?
-
-
Bugün ve yarın il geneli için yağış beklenmezken Mgm'nin hemde gökgürültülü yağış beklemesi neyin nesi acaba?
Vardır MGM'nin bir bildiği
-
Seçimden sonra havalar iyice ısınacak.
Ayın 13/14'ü civarı sıcak dalga geliyor.
-
Yürüyüş için yine mükemmel bir hava.. temizzzzz 😎😁
-
Yürüyüş için yine mükemmel bir hava.. temizzzzz 😎😁
Benim yerimede yürü 😬
-
Benim yerimede yürü 😬
Her zamanki mekandayim 😁🚶
-
-
Ohh, bizde çalışalım. İşçiye gezmek haram, dolaşmak haram, dinlenmek haram, uyumak haram, ama uzuuuun uzuuuun çalışmak helal.
Eyyy, çayına yandığım dünya. Bu kadar sevdirme kendini be. Bir yudum içip gideceğiz.....
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.