- Official Post
zamkolik erdi Yarın hava güneşli diyorlar doğrumu
Ocak 2. Haftadan itibaren inşallah ibre bize döner.
Yarın avcılardayız o yüzden bize özel yağmur çamur fırtına herşey olur brom
Yarın erdi den dolayı avcılar’da özel güneş olacak. Bizde faydalanacağız
Kendisi güneşi ile kartal’a kar yağdırmıyor ,yağanı eritiyor
Resmen gece oldu. Kap kara oldu hava birden.
1 el gökgürültüsü duydum saygılar.
By CemsiD
Resmen gece oldu. Kap kara oldu hava birden.
Sarımtırak kütle vurdu sanırım burayı aşırı yağıyor şu an.
Bağcılar da şuan çok şiddetli yağış var
An itibariyle konumum Beylikdüzü ilçesinde şakır şakır yağmur yağıyor. Dışarılarda şemsiyesiz kalanlar aman dikkatli olsun kısa sürede sırılsıklam olabilirsiniz.
Sarımtırak kütle vurdu sanırım burayı aşırı yağıyor şu an.
Aynen hocam burasıda şuan etkili yağış alıyor. Bereketli olsun
Pazar günün itibaren 7 gün ☀ güneşli 🌁 sisli puslu kirliliğin yüksek olduğu 📈 bir dönem etkisinde olacağız Aralık ayını karsız gecirmiş olacağız Doğru düzgün soğuk atak almadan Umarım bu kötü patent bir an önce değişmesi dileğimle
Pazar günün itibaren 7 gün ☀ güneşli 🌁 sisli puslu kirliliğin yüksek olduğu 📈 bir dönem etkisinde olacağız Aralık ayını karsız gecirmiş olacağız Doğru düzgün soğuk atak almadan Umarım bu kötü patent bir an önce değişmesi dileğimle
Kral merakımdan soruyorum İstanbul özelinde Aralık'ta en son ne zaman kar gördün?
Kral merakımdan soruyorum İstanbul özelinde Aralık'ta en son ne zaman kar gördün?
Bu sene kasımda bile gördüyse aralıkta daha fazlasını istemek hakkımız diye düşünüyorum
Bu sene kasımda bile gördüyse aralıkta daha fazlasını istemek hakkımız diye düşünüyorum
çok yanlış... Atmosfer böyle bir mantıkta çalışmaz!
Yapma hocam örtü alan yer bile oldu kar yağışından kastınız sağlam bir sistemse İstanbul Aralıkta nadir görüyor zaten öyle bir şeyi
Fotoğrafta gördüğünüz gibi yoğun sis ve yağmur vardı üstüne üstelik hava da baya soğudu 16 civarında. Kadıköy'de 15.30da yağmur çiselemeye başladı 16.30da hava karardı çok şiddetli bir yağmur vardı şöyle söyleyebilirim ki şemsiyem olmasına rağmen başım hariç her yerim sırılsıklam oldu lakin radarda yine hiçbir belirti yoktu o saatlerde kadıköy için. Mgm yine yanıldı 0.1-5mm yağmur gösterirken saatte 10mm [yağışlı süreç 1 saatti maalesef :(] yağmur aldı ortalama İstanbul'un her yeri homojene yakın bir biçimde. Mgm 5-20mm yağış gösterdiği günlerde havada bulut bile olmuyor. Cumartesi ve pazar için erken bir biçimde kar göstermişti onu da geri çekmişler maalesef çok güven kırıcı hareketler bunlar.Kasım ayının sonundaki yağışlara benzer biçimde çok şiddetli bir yağış vardı rüzgar daha fazlaydı 1 saat değil de gün boyu sürseydi yine 70-120mm yağış görürdük günlük bazda.
modeller kabus gibi Allah sonumuzu hayretsin.
modeller kabus gibi Allah sonumuzu hayretsin.
Şu an akşam güncellemesi başlıyor. Bakalım belki ileriye yönelik yine hayaller kurmaya başlarız