biz burada şu an 17-22 aralık diye konuşuyoruz fakat diyagramlar son 2 gündür bize ''ne 22'si? yılbaşına kadar soğuklara devam'' mesajı göndermeye başladı gibi hissediyorum.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
April 11, 2023 at 12:31 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Baba gözünü seveyim çok soğuk var demeyin. Yazın cinnet geçiriyordum haberiniz yok. Ses etmeyin, ellemeyin. Bi iliklerimize kadar üşüyek ya. Ben mutluyum abi mutluyuuuummmm.
-
- Official Post
-
ÇATALCA RADAR SAHASI
08 Aralık - 15.43(Yükseklik: 381m)2,1 🥶
-
Hafta sonuna sistem hazırlığı var henüz taşlar yerine oturmamış olsada elimizde ki veriler Kasım ayı için makul seviyede bir sistem işareti veriyor.Sistemin şu an için tek kusuru son güncellemeler ile beraber hızlı doğulayan vur-kaç şeklinde bir yapıya dönmüş olması.
Kasım değil Aralık ayı olacaktı herhalde.
-
Kasım değil Aralık ayı olacaktı herhalde.
Hocam kusura bakmayın doğru 🤦🏼♀️
-
Baba gözünü seveyim çok soğuk var demeyin. Yazın cinnet geçiriyordum haberiniz yok. Ses etmeyin, ellemeyin. Bi iliklerimize kadar üşüyek ya. Ben mutluyum abi mutluyuuuummmm.
Tadını çıkarıyorum yuzarsif
Sende öyle yap
Çoğu kişi kıymetini bilmiyor
Şu güzel havanın
-
Silivri 7 dereceler de gösteriyor ancak bi 15 dakika önce bahçemizin kapısı rüzgardan kapandığı için köpeğimizi içeri almaya çıktım, koca demir kapıyı kapattı çok fazla rüzgar var, uçuyorduk beraber 🥲
Kesinlikle 7 derece değil sanki 2-3 derece gibi hava. Ara ara da yağmur çiseliyor
-
Silivri 7 dereceler de gösteriyor ancak bi 15 dakika önce bahçemizin kapısı rüzgardan kapandığı için köpeğimizi içeri almaya çıktım, koca demir kapıyı kapattı çok fazla rüzgar var, uçuyorduk beraber 🥲
Kesinlikle 7 derece değil sanki 2-3 derece gibi hava. Ara ara da yağmur çiseliyor
Hava Silivri Merkezde şu an 4 derece Silivri İstasyonunda 3.5 derece.
-
Çatalca Radar polar aşko istasyon 1.9 derece görmüştü en son , ha gayret Sıfıra yaklaş 😆🥶
-
Yerleşimin olmadığı sadece fabrikaların olduğu ıssız bir yer olunca daha soğuk geliyordur belki de
Ben sizi anlıyorum maalesef. Geçen gün oraya işim düştü kampüsün oradaki köprüden geçerken tir tir titredim. Tamam Tüyap tarafında da İstanbul'dan bağımsız bir hava var ama Alkent bambaşka.
-
Hava Silivri Merkezde şu an 4 derece Silivri İstasyonunda 3.5 derece.
Selimpaşa tarafında kaldığım için belki de konumumda böyle gösteriyor. Görmemiştim, doğru tahmin etmişim demek ki teşekkürler 🙏🏻
-
Bakırköy yağmur başladı
-
-
Üsküdar meydandayım zehir gibi soğuk var.. 🥶
-
Ben sizi anlıyorum maalesef. Geçen gün oraya işim düştü kampüsün oradaki köprüden geçerken tir tir titredim. Tamam Tüyap tarafında da İstanbul'dan bağımsız bir hava var ama Alkent bambaşka.
Doğru söylüyorsunuz vallaha. Özellikle Alkent 2000 bölgesi ilginç bir iklime sahip ve oraya genelde şehre inmeyen yağmurları görmek mümkün oluyor...
-
Çok soğukkkkk elleriniz üşüyorsa bu kar soğuğudur 🥶🥶
-
gfs akşam güncellemesi çok güzel gelecek gibi bir his var içimde
-
GFS'de 2004 alt yapısı var 240 saat ve sonrası için. Çok uzun vade ama enteresan Aralık ayı için.
-
Gfs senaryolari berbat durumda begendigim 2-3 senaryo var. Gem senaryolarinda ise cok guzel senaryolar gordum.
-