yağışa devam iyi bir sabah olacak gibi .

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
April 11, 2023 at 12:31 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
GFS sabah diyagramı.
-
Buzzz gibi bir İstanbul sabahı yağmur, rüzgar ve soğuk. 🥶😎
-
Yerel yağışlarımız devam ediyor.
-
Buzzz gibi bir İstanbul sabahı yağmur, rüzgar ve soğuk. 🥶😎
hakkaten de bızzz gibi :))
Ayaklarım üşüyore, bu ne zaman olursa kar kokusu da peşinden gelir
850’de sadece 1 derece varken Çatalca Radarımız 2,5 dereceye düştü ya, oraya kar yağmış kadar keyiflendirdi
-
Bu sabahtan 😊
Yağan yağmur yere dökülen ıslanmış renk renk yapraklar buz gibi hava 🍂🍁☔️
Artık sıra beyaz örtüde ⛄️
-
Balkanlar üzerinden soğuk cephe girişi yolda fakat siklon konumu sebebi ile soğuklar geriye gidiyor. Bugün ve yarın kuzeyli rüzgarlar ve yağışlar eşliğinde üşümeye devam. 🥶😄
-
Model sonları hep güzel bitiyor nedense😅😊
-
- Official Post
-
Değişir, değişmez bilemem ama şu görüntü batı, orta, doğu karadeniz harici TIRT. İstanbul ve batısı için güzel bitmiyor yani.
-
- Official Post
-
Arkadaşlar merhabalar,
An itibariyle Beşyolda 8 derece civarında bir hava hakim. Adeta rüzgarla birlikte donduruyo insanı. Arabanın kaloriferni fulledim ancak araba birle çok ısınmadı.
Saygılarımla
Hak0
-
- Official Post
-
Hafta sonuna sistem hazırlığı var henüz taşlar yerine oturmamış olsada elimizde ki veriler Aralık ayı için makul seviyede bir sistem işareti veriyor.Sistemin şu an için tek kusuru son güncellemeler ile beraber hızlı doğulayan vur-kaç şeklinde bir yapıya dönmüş olması.
-
Bugün Hadımköy'de üniversitenin Shuttle servisinin daha kalkmasına 30 dakika vardı 10-15 dakika HT19 bekliyim dedim az daha yüz felci geçiriyordum. Aman dikkat edin...
-
Bugün Hadımköy'de üniversitenin Shuttle servisinin daha kalkmasına 30 dakika vardı 10-15 dakika HT19 bekliyim dedim az daha yüz felci geçiriyordum. Aman dikkat edin...
O kadar soğuk yok ya
-
Hafta sonuna sistem hazırlığı var henüz taşlar yerine oturmamış olsada elimizde ki veriler Kasım ayı için makul seviyede bir sistem işareti veriyor.Sistemin şu an için tek kusuru son güncellemeler ile beraber hızlı doğrulayan vur-kaç şeklinde bir yapıya dönmüş olması.
Katılıyorum. Siz de hak verirsiniz ki her bir güncellemede tutarsızlıklar mevcut ve bu akşam gücellemesinde bile -10'u hangi tarih aralığına çekeceğini bilemiyoruz. Tabi 15-22 Aralık arasında olası kar sisteminin temelleri atılmaya çalışılıyor. Hatta önemsiz birçok senaryo da atmış bile. Umarım şehrimiz için güzel bir kar sistemi olarak görürüz...
-
O kadar soğuk yok ya
Yerleşimin olmadığı sadece fabrikaların olduğu ıssız bir yer olunca daha soğuk geliyordur belki de
-
Yerleşimin olmadığı sadece fabrikaların olduğu ıssız bir yer olunca daha soğuk geliyordur belki de
Hangi okul bu Cerrahpaşa İstanbul üniversitesi mi?
-
Hangi okul bu Cerrahpaşa İstanbul üniversitesi mi?
Hayır hemen oradaki Beykent Üniversitesi Hadımköy Yerleşkesi.
-