Skew-T 'yi inceledim. Tam yer seviyesinden başlayıp 0-3km atmosfer katmanında yoğuşma var. Bu da hafif sprey yağış yapıyor. Hatta bu tür oluşumlar radarda DBZ olarak bile gözükmez. Çünkü neredeyse yer seviyesinde bulut tepe yüksekliği yok bile diyebilriz.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
April 11, 2023 at 12:31 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Rüzgar tüm katmanlarda karayele dönmüş mü hocam?
-
Rüzgar tüm katmanlarda karayele dönmüş mü hocam?
üst katmanlarda hala güney batılı rüzgar hakim yer seviyesinde de tam karayel denemez fazla batıdan esiyor. diğer katmanlar karayel
-
Fotoğraf video bekliyoruz hocam
Gözle zor gözüküyor hocam
-
ab li sistemlerde de böyle sıkıntı oluyor işte, düzgün konum almazsa kuru soğuk geçiyor hava.
-
-
Manchester maçına kadar rüzgar hafifler umarım.
-
-
Şu havanın güzünü seveyim be vallahi üşümeyi özlemişim evin camlarını açtım soğuk depoluyorum eve
-
Şu havanın güzünü seveyim be vallahi üşümeyi özlemişim evin camlarını açtım soğuk depoluyorum eve
Artık doğalgaz yakmayanı şikayet edebiliyorsun şahsen ederdim niye fazla gaz yakıyım.
-
Artık doğalgaz yakmayanı şikayet edebiliyorsun şahsen ederdim niye fazla gaz yakıyım.
senin evin ısınsın diye doğalgaz mı yakıcam, ısınmak istiyosan yak
-
senin evin ısınsın diye doğalgaz mı yakıcam, ısınmak istiyosan yak
Yasaları araştırmanı tavsiye ederim.
-
Yasaları araştırmanı tavsiye ederim.
komşum degilsiniz düşünmeyin siz boşverin
-
Havada uçuşuyor sprey şeklinde ama güzel bir kütle gelse keşke
-
Kavacık’ta hava 5.6°, yaklaşık 30 dakikadır modellerde gözükmeyen yağmur yağıyor. Akşam saatlerinde yine böyle bir yağış yakalarsak soğukla birlikte kar yağışına dönüşme ihtimali olduğunu düşünüyorum.
-
Sancaktepe yenidoğan ne soğuk var yahu. Bu kışa yeni bot ve mont kombini ile giriyorum, yaptığım masrafın karşılığını bol kar ve soğuk alırız inşallah
-
-
Sancaktepe yenidoğan ne soğuk var yahu. Bu kışa yeni bot ve mont kombini ile giriyorum, yaptığım masrafın karşılığını bol kar ve soğuk alırız inşallah
Soğuk var’dan sonra yahu diyerek olaya bambaşka mistik bir boyut ve ekstra sahicilik kattığınız İçin sizi yürekten kutluyorum
-
Dışarda kar soğuğu var. ❄️😎
-
Ülkeyi biraz daha kuzeye taşıyabilsek keşke
-