- Official Post
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
April 11, 2023 at 12:31 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu haftasonu bol yağmur alırız, Aralık ilk haftasında batı Avrupa odaklı sistemler olur gibi, sonrasına bakicaz
-
2-3 saattir Beylikdüzü hattı son derece güzel bir yağış alıyor. Şimdi daha çok kaymağını Anadolu yakası alıyor gibi . Barajlarımıza şifa olsun
-
Değerli yorumcular hafta sonu karı geçtim iyi yağmur alırmıyız şöyle 50 mm önemli olan bu cevaplarsanız sevinirim
-
-
Yağış hattımız maalesef beklenenin aksine erkenden dağılıyor. Yarın 15'e kadar bölgesel olarak devam etmesini bekliyorum...
-
Yağış hattımız maalesef beklenenin aksine erkenden dağılıyor. Yarın 15'e kadar bölgesel olarak devam etmesini bekliyorum...
öyle birşey yok yağış hattı dağılmıyor.
Aksine yeni kütleler oluşuyor batımızda . -
Hocam zaten o konuda bir şüphemiz yok yine de yağış büyük çoğunlukla kesildi mi kesildi. Gece saatlerinden itibaren en azından 14-15'lere kadar aralıksız yağışlar bekliyorduk.
-
Hocam zaten o konuda bir şüphemiz yok yine de yağış büyük çoğunlukla kesildi mi kesildi. Gece saatlerinden itibaren en azından 14-15'lere kadar aralıksız yağışlar bekliyorduk.
yağış kesilmedi
şuan hala kütleler oluşuyor ve yağıyor istanbulda.
Radara bakarsanız görebilirsiniz.
Şuan istanbulun batı kesimlerinde sağanak yağış var 1 saate şehire yayılmaya başlar.
zaten 2-3 saat öncede şehir genelinde yağış vardı. -
Hocam zaten oldu olacak İstanbul'un en batı kesimlerinden birisi olan Beylikdüzü ilçemizde oturuyorum. Keza Büyükçekmece ve Çatalca hattı da sessiz durak. Sadece Silivri çevresinde yağışlar var. Umalım da dediğiniz gibi olsun :')
-
Gfs'de ab için biraz doğulama var
-
Pazar günü için tahminlerde azalma var, bu bana beklentilerin zayıfladığını düşündürdü veya henüz çok mu erken?
-
Pazar günü Aydos'ta yerde kar örtüsü görür müyüz?
-
Gfs Ull`u üzrim
Pazar günü için tahminlerde azalma var, bu bana beklentilerin zayıfladığını düşündürdü veya henüz çok mu erken?
Bu hızlı ve öfkeli sistemden çok bir şey beklenmemeli zaten. Ama daha baba sistemlere zemin oluşturmuş oldu
-
-
-
-
ECM soğuklar iyi gibi görünüyor kar yağışı alabilir miyiz ana senaryoya göre?
-
Dün ecmw birşey vermiyorsu konumuma,mesela bugün ,Aralık 1 e Silivri Kavaklı ya kar vermiş.İns güzelleşir ve tüm İstanbul'da alır.
-
-