Asıl tehlike bu genişleyerek geliyor

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
April 11, 2023 at 12:31 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
Bakalım güney ilçelere gelebilecek mi
-
Kafa mı sağa sola, yukarı aşağı, ışığa çevirmekten, bakmaktan bi acayip oldum. Bu hastalık değilse ne abi :))
-
Bekliyorum 😎
-
gelmesin kötü olur kırmızılar
-
kütleler güneye inemiyor gücünü yitiriyor
-
-
Eğer o hat güneye inmeye başarırsa yine Arnavutköy-Basaksehir hattı tehlike altında...
-
Karaburunda hakan3434 abinin yerinde olmak isterdim 😎
-
-
Güney ilçeleri kütle beklerken zamkolik erdi kardeşim
-
-
Kamerayı yakınlaştırıp, uzaklaştırmak bir dans gösterisi mi? 😂
-
Yarım saate hayırlı olsun derim
-
denizde oluşuyor , denizde gelişiyor, denizde ömrü bitiyor . Ya da ormantanbul veya arnavutköye yağıyor başka bir olasılık olmuyor genelde acınası istanbul .......
-
aynen ist sınırına yaklaştıkça sarıya evrilmeler başladı bile.
denizde oluşuyor , denizde gelişiyor, denizde ömrü bitiyor . Ya da ormantanbul veya arnavutköye yağıyor başka bir olasılık olmuyor genelde acınası istanbul .......
aynen ist sınırına yaklaştıkça sarıya yeşile evrilmeler başladı bile yok 18:00 yok 21:00 derken gecenin yarısını bulcak gibi zaten güney ilçeler için.
-
yağışların hepsi kıyıda eriyor
-
aynen ist sınırına yaklaştıkça sarıya evrilmeler başladı bile.
aynen ist sınırına yaklaştıkça sarıya yeşile evrilmeler başladı bile yok 18:00 yok 21:00 derken gecenin yarısını bulcak gibi zaten güney ilçeler için.
yanlış hatırlamıyorsam hf gece 01 demişti yağışların gelmesi için yani henüz güney kıyılar için beklenilen süre gelmedi
-
yanlış hatırlamıyorsam hf gece 01 demişti yağışların gelmesi için yani henüz güney kıyılar için beklenilen süre gelmedi
yok genel yazdım hf için değil bir 18 döndü bir 21 döndü saat olarak hatta kız kardeşim dalga geçiyor nerde yağmur diye.
-
Ben karadenizdeki kutlenin guclu kisminin bogaz hattini ortalayacagini dusunuyorum eger erimez ise. Uydu goruntusu bunu gosteriyor.
-