İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Döndüm dün akşam.
Berkayım hoşgeldin kardeşim
-
Berkayım hoşgeldin kardeşim
Hoşbulduk.
-
Maltepe napar ne eder ekim ortasina kadar 27-28leri görür bro biz burdan devamke😄
Ben ekim ilk hafta bekliyorum böyle bir şov GFS'de ortalama +16'ya dayanmak üzere. Kartal olarak bugüne kadar 19 derecenin altına bile inemedik. 2 gündür de 33 - 22 gidiyoruz
-
Akdeniz kuşağında Ekim 4-5'inden itibaren yüksek basınç hakimiyeti başlayabilir. Beraberinde yine normallerin üstüne çıkacak gibi duruyor. Ayın 1-2'si gibi umarım Ecm'nin gösterdiği yağışları alırız. En azından sokaklar temizlenir.
-
Akdeniz kuşağında Ekim 4-5'inden itibaren yüksek basınç hakimiyeti başlayabilir. Beraberinde yine normallerin üstüne çıkacak gibi duruyor. Ayın 1-2'si gibi umarım Ecm'nin gösterdiği yağışları alırız. En azından sokaklar temizlenir.
Bazen diyorum ki, acaba dünyada bazı bölgelerin iklimleri mi değişti. Çöl bölgeleri yağışlı iklime geçiş yaptı,ülkemiz ve çevresi çöl iklimine girdi
-
Değerli üstadalar vorteks ile ilgili son durum nedir tam olarak gelip gelmeyeceği ne zaman belli olur. Cevaplarsanız sevinirim
-
Bazen diyorum ki, acaba dünyada bazı bölgelerin iklimleri mi değişti. Çöl bölgeleri yağışlı iklime geçiş yaptı,ülkemiz ve çevresi çöl iklimine girdi
Son yıllardaki trend sonbaharın yok olup, ilkbaharın normalden soğuk geçmesi bizim coğrafyada. Önümüzdeki yıllar da devam ederse iklim değişikliğinden söz edilebilir artık.