- Official Post
Seneye tekrar bekleriz.
Seneye tekrar bekleriz.
Seneye tekrar bekleriz.
Maltepe napar ne eder ekim ortasina kadar 27-28leri görür bro biz burdan devamke😄
Kartal şuan esiyor,fakat sıcak esiyor. 😒
Hava çok sıcak ve nemli aynen devam afrika 😎
Flood olarak mesajı siliyoruz inadına tekrar aynı yazıyı yazıyorsunuz derdiniz sıkıntınız nedir ? Konulardan mı yasaklayalım ? Yoksa dışarımı alalım sizi ?
Sıcaklıklar kademeli olarak düşüşe geçiyor.
Sıcaklıklar kademeli olarak düşüşe geçiyor.
İstanbula geri dönüyorsun diye yorumladım
İstanbula geri dönüyorsun diye yorumladım
Döndüm dün akşam.
Döndüm dün akşam.
Ümraniye serin esiyor
Döndüm dün akşam.
Berkayım hoşgeldin kardeşim
Berkayım hoşgeldin kardeşim
Hoşbulduk.
Maltepe napar ne eder ekim ortasina kadar 27-28leri görür bro biz burdan devamke😄
Ben ekim ilk hafta bekliyorum böyle bir şov GFS'de ortalama +16'ya dayanmak üzere. Kartal olarak bugüne kadar 19 derecenin altına bile inemedik. 2 gündür de 33 - 22 gidiyoruz
Akdeniz kuşağında Ekim 4-5'inden itibaren yüksek basınç hakimiyeti başlayabilir. Beraberinde yine normallerin üstüne çıkacak gibi duruyor. Ayın 1-2'si gibi umarım Ecm'nin gösterdiği yağışları alırız. En azından sokaklar temizlenir.
Akdeniz kuşağında Ekim 4-5'inden itibaren yüksek basınç hakimiyeti başlayabilir. Beraberinde yine normallerin üstüne çıkacak gibi duruyor. Ayın 1-2'si gibi umarım Ecm'nin gösterdiği yağışları alırız. En azından sokaklar temizlenir.
Bazen diyorum ki, acaba dünyada bazı bölgelerin iklimleri mi değişti. Çöl bölgeleri yağışlı iklime geçiş yaptı,ülkemiz ve çevresi çöl iklimine girdi
Değerli üstadalar vorteks ile ilgili son durum nedir tam olarak gelip gelmeyeceği ne zaman belli olur. Cevaplarsanız sevinirim
Bazen diyorum ki, acaba dünyada bazı bölgelerin iklimleri mi değişti. Çöl bölgeleri yağışlı iklime geçiş yaptı,ülkemiz ve çevresi çöl iklimine girdi
Son yıllardaki trend sonbaharın yok olup, ilkbaharın normalden soğuk geçmesi bizim coğrafyada. Önümüzdeki yıllar da devam ederse iklim değişikliğinden söz edilebilir artık.
Değerli üstadalar vorteks ile ilgili son durum nedir tam olarak gelip gelmeyeceği ne zaman belli olur. Cevaplarsanız sevinirim
Vortex geçmiş yıllara göre bu sene oluşma ihtimali daha yüksek gözüküyor. Bunun nedenini de deniz suyu sıcaklığına bağlayabiliriz. Vortex ile alakalı son durumu soruyorsan? Daha bir kış gelsin, yağmur yağsın sistemler gözüksün, modellere vortex yansısın o zaman bakarız.
Varya bi yağmur yağsın betondan topraktan kokular gelecektir. Kurudu toprak. Dün halı yıkadım, abi köşede bi yerde azcık bi toprak vardı, hortumu tuttum oraya varya nasıl toprak kokusu geldi.
Berkay Bey ben hafta sonu oluşması muhtemel yağmur vorteksini sordum
Berkay Bey ben hafta sonu oluşması muhtemel yağmur vorteksini sordum
Normal alçak basınçlı bir sistem gözüküyor.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!