HF 2022-2023 4 ŞUBAT KIŞ LİGİ YARIŞMASI 20(FİNAL)(08.04.2023) GENEL YORUMLAMA

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu kış liginde hanım yarışmacı kardeşlerimizden en az biri ilk 3 e girer diye umud ediyordum ama olmadı, kısmet yaz ligine bayanlar sıkı hazırlanın ilk 3 te biriniz olmalısınız artık ;)

valla ben gözümü diktim hocam kısmet inş 😃

• Official Post

Vintersaga Aykut 2023 Yaz ligine geri döncem inşallah listeye yazın beni de :)

Yaz ligine son biletler, gelmeyen çok şey kaybeder. :hfyeni (29):

External Content youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

• Official Post

Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

Mutluluğa koşarken ben..

• Official Post

Tek geçerim.Adana olunca bi başka oluyor. :P

External Content www.youtube.com

• Official Post

Yarışma sona ermiş, özellikle ortalarından itibaren son 3-4 yarışmada olduğu gibi takibi ve katılımı bıraktım, son 2-3 yıldır yoğunluğum bu yarışmaya katılmama engel oluyor maalesef. Özellikle yarışmaya katılım sağlayan ve yarışmayı dereceyle bitiren, konuda güzel sohbetler döndüren ve takip heyecanını her daim hisseden hissettiren herkese teşekkürler ve tebrikler..

Yarışmanın ilerleyişinde puanlamasında ve düzenlenmesinde emeği çok olan Samet ve Vintersaga dostlarıma da ayrı teşekkür ederim.

Son cümlem yarışmayla beraber tekrar onu hatırladığımız, aralık ayında gidişiyle bizi derin üzüntüye sevk eden rahmetli Hakan abi için.. Yarışmaya katılmayı çok severdi, yarışma olduğu zamanlar özellikle gece vakitlerinde anlık sıcaklık durumlarında sürekli görürdük kendisini, son zamanlarına kadar yarışmada hep oldu,.. Onsuz yarışma tatsız tuzsuz oldu ama ismiyle yad ettik, ve forum için her zaman yeri ayrı olacak, onu her daim hatırlayacağız..

Yaz liginde ara ara katılım sağlamaya çalışırım diye düşünüyorum ama mesleğim gereği iş yoğunluğu çok olunca zorlaştırıyor, ama arada girip muhabbetleri okumak bile keyifli olacaktır.

Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar

• Official Post

20.Hafta sonunda toplam puan durumu;

Kış ligi sonunda;

1.olan grafikerali

2.olan O Sistem Buraya Gelecek!

3.olan Orasa nickli üyelerimizi tebrik ederiz.Üyelerimize özel kullanıcı başlıkları verilmiş olup şampiyonlar listesine nickleri eklenmiştir.Ayrıca kış ligi derece rozetleri de tanımlanmıştır.Kış liginden kazandıkları ödül için kendileri ile iletişime geçilecek olup bilgileri alınacaktır.Ayrıca genel sıralama da yer alıp puan alan herkesin puanları da en kısa sürede gönderilecektir.

20.hafta da puan alan yarışmacılar;

20.hafta itibariyle tam isabet sayıları;

Tam isabet adeti x 25.000.000 HF Puan olacak şekilde puanlar gönderilecek olup ayrıca tam isabet yapan tüm üyelere özel avcı rozet de verilecektir.Avcı rozeti olan üyeye ekstra olarak 25.000.000 HF Puan gönderilecektir.

Kış ligi boyunca ligimize değer katan siz üyelerimize teşekkür ederim.En yakın zamanda yaz liginde görüşmek üzere.

• Samet hocam emeğiniz için çok teşekkürler. Yıllardır bu yarışmaya katılım sağlarım ilk defa üçüncülükte olsa dereceye girebildim aslında dereceden çok buradaki güzel ortamı ve eğlenceyi seviyoruz. Merhum hakan hocamızın ismini taşıyan bu yarışmaya, bu güne kadar emek harcayan tüm yöneticilerimize yarışmaya katılarak burada güzel bir ortam yaratan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hakan hocama bu vesile ile mevlâmdan tekrar rahmet diliyorum mekanın cennet olsun güzel insan.

Şampiyon olan grafikerali ve ikinci olan O Sistem Buraya Gelecek! Hocalarımıda ayrıca tebrik ederim.

Yaz liginde buluşmak üzere saygılar

• Başarılı tahminleriyle şampiyon olan grafikerali hocamı ve üçüncü olan Orasa hocamı gönülden kutlayıp, tebrik ediyorum.

Yarışmaya katılım sağlayan, emek verip tahminde bulunan herkese teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle Hakan hocamıza Allah'tan tekrar rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yaz Ligi'nde buluşmak dileğiyle...

• Öncelikle yarışmayı düzenleyen Hava Forum admin ve sorumlularımıza teşekkür ederim. Onca işin gücün arasında bu tabloları düzenlemek her hafta belirli bir düzen halinde bunu sürdürebilmek gönüllülükten de öte bir fedakarlık gerektiriyor. :hfyeni (25):

Sonrasında ise yarışmaya katılan ve yarışmayı kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. :hfyeni (25):

Depremden sonra bölgeye gönüllü gidince orda ipin ucunu bir kaçırmışım ki 37. olmuşum olsun Allah bereket versin ^^

Ve son olarak yarışmaya adını veren ve gönlümüzde birinci olan Hakan Hoca'yı bir kez daha rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.

Yaz Ligi'nde görüşmek üzere hava-gunes11