Hava bal dök yala. Dışarıda kuşlar cıvıl cıvıl ötüyorlar. Hava da bulut yok. Üstüne GFS iyice ısıtmış ortamı. Sanırsın Nisan sonu. Diren Hava Formu Kışı bitirmiyoruz henüz. Hafta sonu buraları tekrar bayram havasına dönerse şaşırmam.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
valla 2007den sonraki gördügün en kötu kış konumumda 40cm kar yagmasina ragmen bunu soyluyorum rezaletti yaz nasil gecicek susuz hic biliyorum yagmur bile yagmadi koca sonbahar kisda kuresel iklim denen sey bu olsa gerek daha kardan yana bir ümidim yok dogrudurustt yagicak ama en azindan ilkbaharda bol yagmurlar olur insallah yok hal vahim
-
-
Hazırlıklar tamam😄 deniz şortu siparişi verildi. 15 güne yuzmeye başlarız 😄
-
Senden böyle bir hamle bekliyordum. Ama..
-
Bahar gelmiş arkadaşlar....
-
-
Senden böyle bir hamle bekliyordum. Ama..
Bu sezon bitirdi bizi be abi napalım😄
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Bu sezon bitirdi bizi be abi napalım😄
Sen bir tane de bere siparişi ver kardeşim.
-
Ayın 27 sinde +20° leri görmemiz oldukça muhtemel Tüm zamanların(1937-2021)Şubat ayı rekoru 21.0°
-
Baharı duyan soğukçu tayfa
-
Birkaç hafta sonra kar yağarken balıklama atlarsın hocam
-
Anlık bulutlar ☁️
-
Güneş resmen yakıyor.
-
Size ;
Carpe diem diyorum.
Geçmişi sorgularken , geleğin kaygısıyla ,
Bugünü yaşayıp mutlu olamıyoruz.
Allah herkese sağlık sıhhat versin.
Su akar yatağını bulur.
Hava güzel. Keyfini çıkarın
-
Yiğitreis gitti yaz geldi arkadaş. ben anlamadım vallahi
-
Yiğitreis gitti yaz geldi arkadaş. ben anlamadım vallahi
Acilen yeni üye alımı açılmalı.
-
Bence modeller yerini bulma çabasında gibi. Yani bu kadar aşırı kuraklık çok fazla. Şaka gibi geliyor ama bu şekilde devam ederse Haziran-Temmuz gibi damacana su ile işlerimizi görürüz. Bu kadar kuraklıktan sonra bence kuvvetli sistem gelmeli.
-
Acilen yeni üye alımı açılmalı.
Hocam yiğitreis 2-3 diyagram patlatırdı sonra sistemi kapardık ama artık gelmiyor. Yokluğunu hissediyoruz kral