- Official Post

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
o amerikada olan dolulu,tornadolu, radarda kırmızı gözüken kütleli squall line mı bekleniyor ?
Bizim coğrafyada çok zor Amerika'da ki kadar şiddetli gözlemlenmesi ancak sağlam yağış bırakır yine.
-
Karadenizde oluşan kütleler var ama gidiş yönleri Kocaeli/Sakarya gözüküyor.
Sabaha karşı rüzgar yönünün değişip, kütlelerin direk aşağı inme durumu var mı acaba?
-
Dışarıda arkadaşlarla ayak üstü bir saat muhabbet ettik ve ayaklarımı hissetmiyorum hava 0,4 derece işte özlenen kış ayazı
-
Dışarıda arkadaşlarla ayak üstü bir saat muhabbet ettik ve ayaklarımı hissetmiyorum hava 0,4 derece işte özlenen kış ayazı
Bazen gerçekten hava değilde bünyem beni etkiliyor
mesela bugün akşam dersim vardı ve gidip gelirken yaklaşık 30dk spor yaptım üstümde sadece sweatshirt vardı fakat üşümedim .
Bazende mesela bugünkü gibi 2 derece değilde 10 derece oluyor fakat azıcık üşüyorum galiba sıcaklıktan çok o gün metabolizman etkiliyor. -
- Official Post
-
Artık seneye...
-
- Official Post
-
0 derece tarihler 30 Mart'ı gösteriyor.
-
Buzlanma don var çiçek veren ağaçlar bitkiler mahvoldu 🙁
-
Kışın böyle soğuk görmedik yahu.🥲 Bana bu sezonluk yetti valla.😂
-
Güzel sıcak var şu anda
-
Şu soğuk havada ormana gidip soğu ve oksijeni ciğerlerine çekip sıcak sıcak çayını içeceksin.
Ama ben ne yaptım. Kalk olum işler seni bekliyo ne yatıyon kömüş gibi dedim.
-
İstanbul da gerçekleşen gecenin en düşük sıcaklıkları
İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI -3,7 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE -1,6 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA -1,5 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ -1,4 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ -1,4 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE -1,3 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI -1,2 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI -0,9 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI -0,6 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY -0,4 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI -0,4 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN -0,4 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI -0,2 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 0,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 0,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS 0,2 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 0,2 İstanbul, Şile, ŞİLE 0,3 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 0,3 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 0,5 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 0,6 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 0,6 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 1,0 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 1,3 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 1,3 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 1,5 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 1,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 1,9 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 1,9 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 2,0 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 2,0 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 2,3 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 2,5 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 2,6 İstanbul, Tuzla, TUZLA 2,6 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 3,1 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 3,6 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 3,6 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 3,7 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ TPAO ŞAMANDIRA 4,0 İstanbul, Adalar, ADALAR ŞAMANDIRA 4,5 -
Yok güneş açısı dikmiş yok betonlaşmaymış kar imkansızmış alayı fos çıktı
Soğuk geldi mi Martı Nisanı dinlemez ❄️
Dün bu ideal 500 ile 850’miz -10 falan değil -8,5 bile olsa en az 10 ilçe 3/5 cm örtü alırdı , gerçi -7 ile alan bile oldu hem de gündüz gözüyle
Hani şu -12’den aşağısı kurtarmaz falan :))
Yağacaksa yada tutacaksa bir güzel oluyor
Atmosfer bildiğini okuyor
-
Soğumasıyla,yağısıyla mükemmel bir sistemdi.Bunun gibi 2 sistemi Ocak-Şubat gibi alsaydik gayet tatminkar örtü de alirdik ama hayırlısı böyleymiş demekki.Şuan köydeki eriklerimi düşünüyorum,umarim çiçekleri zarar görmemiştir.
-
Dün kara bulutlar tipiler fırtına derken bu gün pırıl pırıl güneş 😎
-
Dün kara bulutlar tipiler fırtına derken bu gün pırıl pırıl güneş 😎
Radarda kuzeyimizdeki yeşil/sarımtrak ufak kütle tam sizin orayı vursa ve gözlükleri çıkarttırsa
-
Radarda kuzeyimizdeki yeşil/sarımtrak ufak kütle tam sizin orayı vursa ve gözlükleri çıkarttırsa
Razıyız hocam gelsin 🤣
-
Isınıyoruz. ☀️ Hafta ortası yine biraz inecek gibi ama artık bu kadar dondurucu soğuk görmemeliyiz bence. Güzel bir gün olsun. ✌️
-