İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
9. Senaryo da sıkıntı var galiba. İzlanda Ukrayna'ya gelmiş.
-
O bu degilde bu senaryo müthiş ilerliyor keşke gelse,ilac gibi gelir bu kuraklikta 🤲
-
-
-
-
okul dolayısıyla çok takip edemiyorum
durumlar nasıl?
-
- Official Post
Yaz gelmiş bugün resmen.
İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 24,7 İstanbul, Şile, ŞİLE 24,2 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 23,0 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 23,0 İstanbul, Tuzla, TUZLA 22,6 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 22,5 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 22,4 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS 22,3 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 22,3 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 22,1 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 22,0 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 21,7 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 21,6 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 21,6 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 21,5 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 21,4 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 21,3 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 21,3 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 21,2 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 21,1 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 20,8 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 20,7 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 20,7 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 20,6 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 20,6 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 20,5 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 20,5 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 20,5 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 20,4 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 20,3 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 20,3 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 20,2 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 19,9 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 19,5 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 19,4 İstanbul, Adalar, ADALAR ŞAMANDIRA 19,3 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 19,2 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 18,5 -
ECMWF kötü değil. Çok kötü. Kuraklık desen var. Sıcak desen var.
-
Barajların dolması için yazın rize gibi yağış almamız lazım:)
-
Bu İspanya'nın Doğu kısımlarından bir diyagram. Size durumun ne kadar vahim olduğunu anlatayım. Eğer ki biz Mart ayı içerisinde kuvvetli bir sistem veya sistemler (tercihen kar) alamazsak 1-2 ay içerisinde zaten böyle diyagramlar görmeye başlayacağız. Yani bu konu gerçekten çok ciddi.
-
Bir hafta on gündür kar açısından kışın sonu diyince kızanlar oluyor ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Geçen sene Mart'ta Split/Displacement etkisiyle çok güzel kar yağışları almıştık ama bu sene öyle bir durumda gözükmüyor.
-
bu senaryolar içinde +20 ye yakın olanlar var mart ayında bak o nasıl gelir bize gelirkende istikrar abidesi olur ve bozmadan 15 gun önceden gözüktüğü gibi gelir bizde bu şans oldukca .
-
- Official Post
-
Nokta!!! Her şeyi açıklıyor. Bu maç daha bitmedi.
-
Rabbim Yardım et. Soğuk kar yağış gönder. Neolur şu azabı üstümüzden kaldır. Ülkecek mutlu olalım. Ne olursun.
-
geçen kış martta kar yağarken felaket yeter artık diyenler mutlu musunuz ?
-
Yarın esenyurtta yağmur kaç gibi başlayacak bilgi verirseniz sevinirim dışarıda işim var da yakalanmayayım.
-
Yarın esenyurtta yağmur kaç gibi başlayacak bilgi verirseniz sevinirim dışarıda işim var da yakalanmayayım.
Yağmuru bulduk da kaçması kaldı.
-
Yağmuru bulduk da kaçması kaldı.
Öyle demek istemedim ben de yağmasını çok istiyorum ama ulaşımı etkileyecek bir durum varsa da işlerimi erteleyebilirim.
-