babam anlatıyor 90larda bir ara deniz suyuyla karıştırdılar diyor içme suyunu

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
En son çare o olur. Ve o teknoloji kurulur.
Deprem zaten sıkıntıdaki ülkemizi iyice sarstı
İçme suyu için devasa bütçeli arıtma tesisleri bana göre şu aşamada hayal
Barajlar 50 olana kadar sıkı tasarruf tedbir Planları devreye alınmalı
Ayrıca kuraklık sadece içmesuyu anlamında değil , enerji ve sulama barajları başta olmak üzere tarımı da perişan ediyor
Dilerim Mart Nisan Mayıs hareketli geçer ve kendi adıma havlu atmış değilim
-
Model sayfasına Suratsız hocam da yazmıştı bu sene teğet geçmelerin senesi oldu maalesef. Sürekli olarak Ukrayna'ya kadar inip sıyıran soğuklar ve ülkemizde bitmeyen bir zaafiyet. Yarın itibariyle de bu durumun bir örneğini yaşayacağız Karadeniz'in kuzeyine -16'lar geliyor biz yağışından bile faydalanamıyoruz. Ciddi kuraklık da kapıya dayandı. Mart başını bir süre takip etmeyeceğim artık gelirse gelir gelmezse de bu seneyi teğet geçme efsanesi ilan ederiz olur biter.
-
Yağış konusunda en kötü senemiz bu olsun inşallah bu denli kurak bir yıl daha görmeyiz diyerek 10 Mart ve sonrası için oldukça umutluyum şubatın 20 sinde 20 gün sonrası iiin umut bağlamak nedir bilmiyorum ama bir his düştü içime
-
Kış ayında oh be akşam oldu hava serinledi diyecek duruma düştük ya, yazık halimize.
-
Ay sonu ihtimaller devam ediyor. Mart'ın ikinci haftasıda bir sistem indirebilir.
-
Deprem zaten sıkıntıdaki ülkemizi iyice sarstı
İçme suyu için devasa bütçeli arıtma tesisleri bana göre şu aşamada hayal
Barajlar 50 olana kadar sıkı tasarruf tedbir Planları devreye alınmalı
Ayrıca kuraklık sadece içmesuyu anlamında değil , enerji ve sulama barajları başta olmak üzere tarımı da perişan ediyor
Dilerim Mart Nisan Mayıs hareketli geçer ve kendi adıma havlu atmış değilim
Havlu atmalık bir durum yok, en kötüsüne hazırlıklı olmak gerekiyor. İBB, Melen'den gelen suya güveniyor. Mart'ta yağış neden olmasın. Trakya-Marmara-Ege ve İç Anadolu'nun batısı kaldı istenilen yağışı almayan bölgeler. Takibe devam üstadım. Yağmayacak desek, forumdaki çoğu üye, destek verir, önemli olan sürprizi beklemek...hayal etmek, gerçekleşince de mutlu olmak.
-
Bir 2017 gelir o zaman bakın neler olur gelmeyeceğinin karantisi varmı
-
Havlu atmalık bir durum yok, en kötüsüne hazırlıklı olmak gerekiyor. İBB, Melen'den gelen suya güveniyor. Mart'ta yağış neden olmasın. Trakya-Marmara-Ege ve İç Anadolu'nun batısı kaldı istenilen yağışı almayan bölgeler. Takibe devam üstadım. Yağmayacak desek, forumdaki çoğu üye, destek verir, önemli olan sürprizi beklemek...hayal etmek, gerçekleşince de mutlu olmak.
İnşallah abi bizim umudumuz da güzel bir Mart ayı geçirmek bu kadar yorucu bir kışın üstüne.
-
Ufak bir kar yağışı bile barajları şimdiden yüzde 6 artırdı güzel bir sistem gelir Allah’ın izni ile o zamanda baraj kapaklarını açmak zorunda kalırız. Mart 21 e kadar olumsuzluk aşılamayın İstanbul bir çok noktadan su alıyor barajlara bakarak öldük bittik demeyin
-
Her gün böyle haberleri paylaştığım için özür dilerim ama cidden artık bu insanlara karşı saygısızlıktır alay etmektir. Yahu biz normal bir sisteme bile razıyız 1987 falan hakikaten ayıp oluyor.
-
Takvim gazetesinin emeklilere çifte şok haberi gibi, inandırıcılığı zaten yok da, ekmek yeme derdinde. Meteoroloji ciddi bir bilim dalıdır. Şunun dedigini editör süzgecinden geçirip ulusal medyada yayınlıyorsan, sıradanlığa adım atmışsındır.
-
Takvim gazetesinin emeklilere çifte şok haberi gibi, inandırıcılığı zaten yok da, ekmek yeme derdinde. Meteoroloji ciddi bir bilim dalıdır. Şunun dedigini editör süzgecinden geçirip yayınlıyorsan, sıradanlığa adım atmışsındır.
Hocam doğru söylüyorsun zaten özür dileyerek paylaştım artık paylaşacağım bu tarz haberler
-
paylaşmayacağım yanlış oldu
-
paylaşmayacağım yanlış oldu
Hocam, paylaşmana birsey demedim, ulusal medyaya demek istemistim. Ciddiyetten çok uzak geliyor bu tarz haberler.
-
Hocam, paylaşmana birsey demedim, ulusal medyaya demek istemistim. Ciddiyetten çok uzak geliyor bu tarz haberler.
Hocam haklısınız bende sinirleniyorum bu tarz haberleri görünce o yüzden artık paylaşmama kararı aldım. Tık almak için yapılıyor bunların ekmeğine yağ sürmeye gerek yok.
-
şöyle güzel birşeyler paylaşalım ki azcik moraller yerine gelsin
-
-
Ay sonu ihtimaller devam ediyor. Mart'ın ikinci haftasıda bir sistem indirebilir.
İsteyeceğimiz şey bu olmalı. Mart'ta adam akıllı örtü yapabilecek 2 sistem. %60-70 arasına çıkarır en azından.
-
20 milyon yakin nifuslu bir sehire deniz aritmasi kurmak icin devasa sayisiz artitma kurman lazim o aritmadan anca insan basina bir kova su cikar haftalik
-