Goll yerler tutuyorr
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Goll yerler tutuyorr
nasıl ya bağcılar şuan sulu kar geçti ve arabalar bile beyazlamadı. Benim konumumda sıkıntı mı vardır ?
-
burda baya fena oldu ortalik ya çok şiddetli 2 saattir dekler vuruyor şimşek gökgürültüsü geçen yil geldi aklıma
-
nasıl ya bağcılar şuan sulu kar geçti ve arabalar bile beyazlamadı. Benim konumumda sıkıntı mı vardır ?
Hocam ben gaziosmanpaşaya yakınım. Kütle geçişi oluyor. Sizede sağlam kütle gelirse yapabilir. Herhalde tam giriş yapmadı. Sabredin hocam
-
Söz konusu dek ise Bu çok mümkün
-
Maltepe de gool
-
Söz konusu dek ise Bu çok mümkün
Araf merkezini bağcılar-bahçelievler sınırı ilan ediyorum. En arada kalan bölge.
Gerek sıcaklık , gerek yağış bakımından. -
Maltepe de gool
Çok sevindim adınıza
-
Kütleler tren bandı gibi iniyor. İndiği yerleri ihya eder bu halde. Şuanda bile 5 dakikada yollarda tutma var
-
Sıcaklık yine 2 dereceye yükseldi...
-
5 cm alırsa öpüp başına koysun
arkadaşlar sultangazi den gol haberi varmı sultangazi tayfa foto bekliyorum
-
Çok sevindim adınıza
🙏
-
rakım az mı hocam ona göre kendi 90 metre konumumu tahmin edeceğim ?
65
-
Resimde çizdiğim alanın içerisindeki alan sürekli DEK etkisiyle güzel bir örtü alacak. Diğer yerlerde bu şekildr bant oluşmazsa fazla beklentiye girmeyin. Anca güzel bir bant oluşursa güzel bir örtü oluşur ama yinede sıcaklık sorunu var il genelinde.
-
İnanılır gibi değil, İstanbul en batısı tren ,lokomotife bağladı; konum olarak halen beklemedeyim. Bu sistem için çok bir beklenti içerisinde değildim ama, bu kadar da vasat beklemiyordum açıkçası..
-
Hocam Beylikdüzü sizce nasıl etkilenir bu bantlardan rakım 184
-
Mini vorteks mi oluşuyor biledim kütle ler bir yerde Mola verecek bakalım
-
Dek bantları potansiyel rotası.
-
Bu kutleler sabaha kadar çok degiscek merak etmeyin güney sahillerin bir çok yeri dahi beyaz ortuye uyanabilir
-
İnanılır gibi değil, İstanbul en batısı tren ,lokomotife bağladı; konum olarak halen beklemedeyim. Bu sistem için çok bir beklenti içerisinde değildim ama, bu kadar da vasat beklemiyordum açıkçası..
hocam doğu sınırı sizin ilçe olan seri bir bant geliyor.
-