Okullar ülke geneli 13'şubata kadar tatil edildi.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
13 Şubat'a kadar ülke genelinde okullar tatil.
-
Tüm illerde 13 şubata kadar tatil ilan edildi
-
Tüm Türkiye’de 13 Şubat’a kadar okullar tatil edildi.
-
-
en mantıklısını yaptılar yoksa çok karışıklık olacaktı
-
En mantıklı karar olabilir deprem belkide dünyada en çok zarar veren doğa unsuru depremde ölenlere allah rahmet eylesin yaralılara allah şifa versin ükemize geçmiş olsun
-
Doğalgaz kesilmez inşallah biraz azaltmışlar. Ocağı açtım gaz azalmış.
-
Radar doluyor bakalım kuvvetlenebilecekmi oluşumlar
-
-
Çok rüzgar var ne zaman zayıflaması bekleniyordu? Öğleye kadardı diye hatırlıyorum ama hala hamle hızı acayip kuvvetli. Graupel tipisi oluyor.
-
baya karardı hava burda
-
konumumda graupel yagıyooo
-
Arkadaşlar inanın ne kadar üzgünüm kelimelere dökemiyorum. Dün gece ilk depremde sarsıntıya uyandığımdan beri gözümü kırpamadım. Dostlarımın kendileri, aileleri ya da yakınlarından sayılamayacak kadar fazlası enkaz altında kalmış veya evini kaybetmiş. Bir deprem bilimci olarak üzülerek söylüyorum ki yaşadığımız afet kayda aldığımız en büyük afet oldu/oluyor. Çok fazla şehrimiz belki yüzlerce köyümüz haritadan silindi. Bunun hiç bir izahı yok. Ulaşım yolları çok kısıtlandı. Yardımlar nasıl ve ne kadar yerine varabilecek hiç kestiremiyorum. Etkili olacak kar yağışı ve soğuk havayı düşündükçe gözlerim kararıyor. İnanılmaz bir panik halindeyim. İstanbul'u ve potansiyel depremimizi düşünmekten uzaklaşamıyorum. İlk defa kar yağışına bakmak bile istemiyorum. Bu bile korkutuyor.
-
Tekrar kar başladı
-
Maltepe etkili kar başladı
-
Maltepe etkili kar başladı
sahil mi hocam ?
-
Ferhatpaşa'da zaman zaman ince taneli tipi şeklinde yağış etkili oluyor.
-
8.30da okullar tatil benden söylemesi
Ülke genelinde 1 hafta tatil ilan edildi..
-
Dp hızlı düşüşte .
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!