Merhabalar, buralarda yeniyim açıkçası okuyarak öğreniyorum Geçen sene oluşan vortex ile beni tatmin etmişti(Beylikdüzü civarı). Salı ve çarşamba DEK ile birlikte o zamanı tekrar yaşayabilir miyiz acaba?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, buralarda yeniyim açıkçası okuyarak öğreniyorum Geçen sene oluşan vortex ile beni tatmin etmişti(Beylikdüzü civarı). Salı ve çarşamba DEK ile birlikte o zamanı tekrar yaşayabilir miyiz acaba?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam konum olarak 180m deyim
o zaman anadolu garip bir şekilde daha soğuk normalde modellere göre de ümraniye ataşehir gibi yerler 2 dereceyken bağcılar 1-0 arasıydı ama şuan onlar daha soğuk
bu wrf tahminci hocamız çıkartsa anlarız sebebini .
su yesilleri itin asagiya dogru
Avrupa bombos karadenizdeki kutleler de anadoluya gidicek sanki
Şu anda gözün nerede olduğunu bilmeyerek soruyorum yağışlar bu kadar doğulu geliyorsa gözün de doğulamış olma durumu var mıdır?
Tahminlerde yanıldı çoğu kişi Anadolu yakası ağırlıklı yağış alıyor
Öylede devam edecek gibi duruyor bu sistemde
Rüzgar karayel oldu ? acaba soğuma gecikti mi ?
Yol balçık gibi oldu .
Çamurda yürür gibi aynı
Kart kurt ses yok😞
Şu anda gözün nerede olduğunu bilmeyerek soruyorum yağışlar bu kadar doğulu geliyorsa gözün de doğulamış olma durumu var mıdır?
+soğuklarda gecikme olabilirmi ?
Display Moreiyi yapmışsınız
Ben kısa süre kaldım dışarda , ıslak kar sadece görsellik bence , gerçi şu saatlerde saf Kara benziyor görüntü
Sizin oralar daha güzel muhtemelen
Ayrıca enerjimi yarın geceye saklıyorum
Ve tabi Salı ve çarşambaya
Sistem yeni başladı sayılır
Sadece Salı ve Çarşamba da değil hocam Çoğu model sistemin ömrünü Kırım üstünden minik desteklerle neredeyse ay ortasına kadar uzatıyor. Karadeniz üzerinde Dam değerleri diri kaldıkça Karadeniz'in bize neler vereceği de belli olmaz. Yani başı belli sonu belli olmayan bir sisteme giriş yapıyoruz nasipse
Bu tarz sistemlerde kar görmek istiyorsan iç ve yüksek kesimlerde oturacaksın aga. Salı çarşamba deklere kaldı işim.
Bu arada cidden bu göz nerede ?
o zaman anadolu garip bir şekilde daha soğuk normalde modellere göre de ümraniye ataşehir gibi yerler 2 dereceyken bağcılar 1-0 arasıydı ama şuan onlar daha soğuk
bu wrf tahminci hocamız çıkartsa anlarız sebebini .
Evet hocam sabahtan beri bir türlü 1 derecenin altına düşürmedim yağış desen hızlanmadı ama modeller tam tersini diyordu
Fena geliyor
anlık beykoz şileden sonra en sıcak ilçe 3 derece ile
Doğulama yok. İlerleyen saatlerde göz batılaya batılaya İstanbul'a gelecek.
Bu arada cidden bu göz nerede ?
Şuan acaba aydos zirve de kar kalınlığı kaç cm oldu
Arkadaşlar merhaba hasdaldayım sabaha kadar ne kadar örtü olur ?
Evet hocam sabahtan beri bir türlü 1 derecenin altına düşürmedim yağış desen hızlanmadı ama modeller tam tersini diyordu
hocam siklon iptal oldu gözü ve galiba gözü zonguldağa giriyor yarın 850hpa'da çok ilginç şeyler olabilir. Gfs gece çıktısı bakalım.