İconda öğlene doğru yine yağmura dönüyor ama silivriyi yavaştan kar sınırına almaya başlamış
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
bu yagis haritasina bakmayin dostlar o ruzgar karayel.oldugu surece kar aliriz
-
Beyler ben bu konuları çok bilmiyorum kar sevdamız başkadır tabiki ama benim ve benim gibi pek anlamayan arkadaşların anlayacağı dilden çok kısa bi özet gecermisiniz Avrupa yakasi veya istanbul geneli durum nedir
-
İconda öğlene doğru yine yağmura dönüyor ama silivriyi yavaştan kar sınırına almaya başlamış
Hep öyleydi hocam ama daha iyi sabaha göre.
-
Beyler ben bu konuları çok bilmiyorum kar sevdamız başkadır tabiki ama benim ve benim gibi pek anlamayan arkadaşların anlayacağı dilden çok kısa bi özet gecermisiniz Avrupa yakasi veya istanbul geneli durum nedir
Bizde şuan onu öğrenmeye çalışıyoruz hocam
-
bu yagis haritasina bakmayin dostlar o ruzgar karayel.oldugu surece kar aliriz
Hocam ruzgar poyraza dönüyor siklon yaklaştıginda oda havayı ısıtıyor
-
Vorteks olmayan alçak yok
-
Bence çok değişecek daha çok var arkadaşlar
-
Doğulama trendi Icon'la başladı hadi GFS
-
GFS'de de her güncelleme biraz daha erken kırılmaya başlıyor soğuklar işimiz çok zor
-
Soğuklar bu sefer silivriyede zor giriyor .
-
GFS'de de her güncelleme biraz daha erken kırılmaya başlıyor soğuklar işimiz çok zor
Bence gfs bizi kandırıyor
-
Soğuklar bu sefer silivriyede zor giriyor .
.
-
Hocam şu 5'in akşamında kırsa da ana yağışın olduğu noktada erken geri soksa keşke
-
Soğuğun bize doğru inen kısmı batılı , arkadan gelen romanya üzerindeki soğuklar daha doğulu . Scor 1-1
-
gfs dalga geçiyo
-
gfs saçmaladı
-
60h itibarıyla neredeyse aynı
-
Gfs resmen bırakın takibi kuş yaptım dedi
-
Bence bütün modeller yanılacak yazın bu kenara ben öyle düşünüyorum
-