Digne'nin yıllık ücreti 6.240.000 poundmuş ve tamamını biz ödeyecekmişiz olacak iş değil.
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Digne'nin yıllık ücreti 6.240.000 poundmuş ve tamamını biz ödeyecekmişiz olacak iş değil.
Dursun takımı belhandalı döneme çevirdi o dönemde her oyuncuya çok maaş verdi gene aynısını yapıyor kulüp rahatlamıştı batırmaya çalışıyor takımı
-
-
Zaha'nın oynayacağı senaryoda Digne bence doğru aday değil özellikle de Avrupa için. Defansif zaafiyeti var diye Köhn ve Angelino'dan çıkıp Digne'ye gitmek bana acayip geldi.
Jelert gibi dinamik ve tempolu bek profilini sola, oyun kurulumuna yardımcı olacak, teknik özellikleriyle ön plana çıkacak beki sağa alırdım ben şahsen.
hayda
-
Dursun takımı belhandalı döneme çevirdi o dönemde her oyuncuya çok maaş verdi gene aynısını yapıyor kulüp rahatlamıştı batırmaya çalışıyor takımı
Hannover sportif direktörü daha Köhn'ün parasını ödemediler 18 milyona oyuncu alıyorlar demişti. Ticari deha dursun Köhn'ü satıp Köhn'ün taksidini ödeyecek.
-
-
Yağız nasıl erişiyor bu belgeye hayret. Özel ve gizli yazıyor adam bütün dünyaya erişime açtı
Yağız da patlayabiliyormuş demek ki Digne ile anlaşıldı yazmıştı.
-
Okan hoca hala çıkıp yönetime güvenin diyor arkadaş şaka mı bu
-
-
-
-
-
Brighton'a gitmiş sanırım hayırlı olsun.
-
Bu işlere duygusal yaklaşmamak lazım. Satıp gelen para ile diğer bölgelere de kaynak oluşturulabilir.
-
Keşke olsa ama ret. Napoli ortasaha almadan bırakmaz. Denenir yine.
-
Bu işlere duygusal yaklaşmamak lazım. Satıp gelen para ile diğer bölgelere de kaynak oluşturulabilir.
Verim alamazsın zaten bu saatten sonra. Dün kötü performans göstermesinin nedeni de bu teklif olabilir.
-
Verim alamazsın zaten bu saatten sonra. Dün kötü performans göstermesinin nedeni de bu teklif olabilir.
Aynısını düşündüm hocam. En kötü Ferdi performansıydı. Çarkı döndürmek lazım.
-
Ben olsam satmam çünkü satıyorlar bu paradan daha fazlasını o bölgeye harcayıp yine dikiş tutmuyor gomis var bizim takımda icardi gelinceye kadar neler harcandı.
-
-
Hani barışa teklifler geliyodu nerde bu teklifler?
-