Klas, kalite İrfo
Futbola Dair Her Şey [2024]
- Vintersaga
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Son zamanların en en en kötü Ferdi performansı.
-
Saçma sapan 2 gol yedik, bu maçta gözlemlediğim şey şu, Lille eleriz yada eleniriz önemli değil ama maçın belirli anlarında Fenerbahçe çok iyi hücum pres yaptı, böyle bir presin süresini arttırabilirse Fenerbahçe, başka bir takım izleriz ligde..
-
Elturcohasan89 Hocam Köhn yerine birisi konuşuluyor mu? Kendisini Osayi'ye benzetiyorum ben. Kademe zamanlamaları yanlış, pozisyon bilgisi zayıf. Tempo ve dinanizm ile kapanmaz bu seviyedeki kulüplerde o eksikler. Avrupa'da çok üzer sizi.
Mourinho tabii ki bizden iyi biliyor ve görmüş. Mert bugün çok iyi oynadı. Bu oyun daha da gelişecek. Bu skora rağmen bence şansımız daha yüksek.
-
İlk golün kopyası oldu. İki golde de Ferdi göze çarpıyor. Faul var mıydı Ferdi'ye ikincide tam göremedim.
-
Fb Kadıköyde Lille takımını eleyebilir.Pek iş yoktu ismine aldanmamak lazın.Hatta bunları geçerse Playoff turunda daha cok zorlanır gibi Fb.Kesinlikle Lille ismine aldanmamak lazın.Fbnin eleme şansı hiç düşük değil
-
-
Hiç umut vadetmiyor takım çok mu karamsar bakıyorum bilmiyorum ama hiç anlamadım. Vardır mourinhonun bir bildiği demek istiyorum hayırlısı ben hiç beğenmedim takımı
-
-
Medyada en güvenmediklerimden birisi ama inşallah doğrudur
-
-
Direkt satarım ama bunlar satmaz
-
Direkt satarım ama bunlar satmaz
Aynen resmen piyango, hemen alırım Locko'yu ki eleman da bizi istiyormuş. Kerem'in yerine de birini bulsunlar artık.
-
-
Medyada en güvenmediklerimden birisi ama inşallah doğrudur
Acilen gitmeli satamayiz ilerde sol bek 10 numara kanat allah ne verdi ise alinmali zaha kerem kohn ziyech den gelecek paralarlar guzel takviyeler sart
-
-
Zaha'nın oynayacağı senaryoda Digne bence doğru aday değil özellikle de Avrupa için. Defansif zaafiyeti var diye Köhn ve Angelino'dan çıkıp Digne'ye gitmek bana acayip geldi.
Jelert gibi dinamik ve tempolu bek profilini sola, oyun kurulumuna yardımcı olacak, teknik özellikleriyle ön plana çıkacak beki sağa alırdım ben şahsen.
-
-
Zaha'nın oynayacağı senaryoda Digne bence doğru aday değil özellikle de Avrupa için. Defansif zaafiyeti var diye Köhn ve Angelino'dan çıkıp Digne'ye gitmek bana acayip geldi.
Jelert gibi dinamik ve tempolu bek profilini sola, oyun kurulumuna yardımcı olacak, teknik özellikleriyle ön plana çıkacak beki sağa alırdım ben şahsen.
Locko olmalı diğerleri boş aday