Hevesimizi öyle bir kırdılar ki tarihimizin en pahalı transferini bile konuşmuyoruz.
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hevesimizi öyle bir kırdılar ki tarihimizin en pahalı transferini bile konuşmuyoruz.
Bu yıl takımdan gerçekten bir tökezleme bekliyordum hem teknik heyet başarıya doydu hem yönetimsel bazda sıkıntılar olduğu için. Ancak Beşiktaş maçı o kadar karamsarlığa soktu ki bizi Şampiyonlar Ligi'ne inşallah gidemeyiz demeye başladım.
-
Takımda satılıcak en son isim davinson sanchez yönetim umarım böyle kritik bir sezonda böyle bir acemilik yapmaz
-
Takımda satılıcak en son isim davinson sanchez yönetim umarım böyle kritik bir sezonda böyle bir acemilik yapmaz
Ne iciyor bunlar ya tas gibi defans adami giderler bir de 10 a satarlar
-
Sanchez’in satılması teklif bile edilemez.
Bugün play off kura çekimi var ve bizimkiler hala fırsat transferinden bahsediyorlar.
Allah’ın sabır ver ya Rabbim
-
young Boys işimiz zor kaliteli transfer lazım acil
-
Çekilebilecek en iyi takımlardan birisi.
-
- Official Post
En kötüsü geldi. Beşiktaş'a oynadığı gibi oynarsa elenir net.
-
Çekilebilecek en iyi takımlardan birisi.
Bu seneye kotu basladilar ama diri takim yone de
-
sezona 3 mağlubiyet 1 beraberlikle başladılar çekilebilecek en iyi kurayı çektik young boysuda eleyemiyorsak zaten işimiz yok şampiyonlar liginde
-
-
sezona 3 mağlubiyet 1 beraberlikle başladılar çekilebilecek en iyi kurayı çektik young boysuda eleyemiyorsak zaten işimiz yok şampiyonlar liginde
Gecen sene zaten zar zor sampiyon olduk gecen sene transferler bostu hep dise dokunur sanchez vardi takim bir onceki yil ilk sampiyon oldugu yil takir takir top oynuyordu acil sol bek 10 numara ve kanat lazim bize
-
Gecen sene zaten zar zor sampiyon olduk gecen sene transferler bostu hep dise dokunur sanchez vardi takim bir onceki yil ilk sampiyon oldugu yil takir takir top oynuyordu acil sol bek 10 numara ve kanat lazim bize
sanchezin yanınada adam lazım stopere, zaha ve köhn gidicek diyolar bakalım gidiceklerse acil gönderip takviye yapmamız lazım
-
Fenerbahçe maçını neden Exxen veriyor abi ya kafayı yiyecem.
-
sanchezin yanınada adam lazım stopere, zaha ve köhn gidicek diyolar bakalım gidiceklerse acil gönderip takviye yapmamız lazım
Hemen gitmeliler zaha tete ve zeyich takimi bozdular daimilik kesinlikle yok
-
Vay arkadaş ya. Hep mi en zoru bize gelir. Bu cendereden Galatasaray'la birlikte çıkmak dileğiyle.
-
Sara'nın açıklaması var en çok 10 numarada oynamayı seviyorum diye. Bize Rabiot tarzı 8 lazım 10 değil.
Abdülkerim'in de para ederken satılması lazım aylar olduğu sakatlığı geçeli eski formuna dönemedi çok ağır kalıyor. Okan da Metehan'ı düşünüyor sanırım onun yerine. Sanchez'i satarlarsa Laporte filan çekmeleri lazım o da zor.
Nelson'un kırık ayak parmağı daha yeni iyileşti Bjk maçında o yüzden kötüydü düzelir diye umuyorum.
-
-
-
-