Futbola Dair Her Şey [2024]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bütün Beşiktaş camiasını bir Fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum. Türk futboluna yakışan bir maç oldu :)

Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 3. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)

"Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

(1881-193∞)

• Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 3. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)

(1881-193∞)

• Bide gelmiş 75 de oyuna giren zahaya atıyor suçu dün gece benim gözümde Okan hoca bitti cesaretsiz korkak teknik direktörle bu sene yürümez yönetimle birlikte defolsun

Kesinlikle ben de katılıyorum düşüncenize. Ben tanıyamadım okan hocayi hem mac boyu hem de maçtan sonra. Boyle gidersek bunlar daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum.

• Mertens : "Değişikliklerden sonra oyundan koptuk"

Hoca oyunculara oyuncular hocaya sallıyor. Böyle kaosa az rastlanır. Bir anda çıktığını sanmıyorum bunun bence Okan'ı istemiyor takım. Böyle bir şey varsa hiç vakit kaybetmeden yollar ayrılmalı. Sol bek, merkez orta saha, kanat alınmalı daha 40 gün var. Ama bilin bakalım ne yok bunları becerecek yönetim.

• Mertens : "Değişikliklerden sonra oyundan koptuk"

Hoca oyunculara oyuncular hocaya sallıyor. Böyle kaosa az rastlanır. Bir anda çıktığını sanmıyorum bunun bence Okan'ı istemiyor takım. Böyle bir şey varsa hiç vakit kaybetmeden yollar ayrılmalı. Sol bek, merkez orta saha, kanat alınmalı daha 40 gün var. Ama bilin bakalım ne yok bunları becerecek yönetim.

5-0 gibi bir mağlubiyetten sonraki basın açıklamaları çok önemliydi ama maalesef Okan çok yanlış açıklamalarda bulundu.

Hoca maalesef sıvadı :)

2 sene üst üste alınan şampiyonluktan sonra, yönetim içi anlaşmazlıklar ve Erden Timur’un gidişi, transferde bir türlü atılamayan adımlar ve en istenmeyecek durum olan hoca-oyuncu atışmaları…

Gs için sıkıntılı bir süreç başlıyor.

• Fener derbisindeki rezillikten sonrada açıklama yapan oyuncumuz torreiraydı, bu takımın kaptanları nerede? 3 tane kaptan var, kerem taraftarlar tepki gösterdiğinde triplere girmesini biliyor diğer kaptanlar takım iyi bişey yaptığında en önde kendilerini göstermesini biliyolar nerdesiniz olum 2 derbidir?

• Takıma 2 gün izin verilmemiş hayırlar olsun, hatay maçında yeni transferleri kesinlikle oynat okan hoca artık, transferleri sen yeniler diye 80 den sonra alıyorsun yok öyle 11 koy artık, sanchezde öyle 11 başlamalı

• Bize kanat bek değil orijinal bek lazım hocam. İyi pozisyon alan savunması sağlam olan biri. Şu an bu özelliklere sahip fiyatı makul olan Brest'ten Locko var. Boey'e çok benziyor.

Bana kalsa takımda dişe dokunur oyuncu azlığı var mücadele ruhu yok bireysellikte bir yere kadar bize koşan adam lazim

• Takımda herkesin bileti kesiliyor ama Kerem ile yunusu takımdan tutmak istiyor manevi evlatlarını ayrımcı bu adam

Ben takimdaki rahatsizligin maas dengesizliginden kaynaklandigini düşünüyorum zaha icardi zeyich ile digerlerinin maaslari cikiyor.Tabi buu durum sikintilara yol aciyior olmali

• Bu takıma 10 numara, sol bek, kanat ve bir tane sol stoper lazım, twitterde millet kerem aktürkoğlunun g/a statlarını paylaşıp duruyor da, kardeşim beyniniz mi yok banane elemanın geçmişte yaptığı katkılardan, çocuk geçen sezondan beri rezalet ve kendisini toparlayacak gibi de durmuyor toparlamıyorsa, gelişmiyorsa göndericeksin değerini bulup, yeterli kanat var diye oğuz aydından vazgeçildi diyordu okan hoca, öyle bir şey yok yeterli kanatımız yok, büyük maçlarda oynayan bir tane kanatımız yok barış dışında, ziyech sahada yürüyor top geliyorsa ayağına 2 koşu atıyor sadece, zahayı söylemiyorum zahayı izleyemiyoruz bile okan hoca sağolsun elinde olsa duboisi kanat oynatıp onla bile kesicek zahayı, yunus kerem çöp, 2 senedir boş olan orta sahaya, 6-7 aydır boş olan sağ bek bölgelerimize bile zar zor oyuncu alan yönetimden bu takviyeleri beklemek çok absürt bir şey ama inşallah diyorum sadece, ayrıca icardiyede kesik atarım kendini toparlayana kadar batshuaiyle çıkarım maçlara, hatay maçında takım inşallah toparlar kendini, transferler ve sanchezin 11 başlaması gerekiyor ve anlamadığım bir konu takıma yarın izin verildiği söyleniyor ne yaşıyor bunlar? Dünkü maçtan sonra şu takıma neyin izni veriliyor?

• Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 3. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)

(1881-193∞)