Daha düne kadar yönetimi savunup kadro yeterli diyordun. Gösterdiği duruş tutarlı değil.
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
Açıkçası çok keyifli maç olmadı. Beşiktaşın eksikleri dikkat çekiyor. Takviye şart. Galatasaray için bu kadar kötü beklemiyordum. Beşiktaş yeni oyuncularla hata yaptı zaman zaman ama Galatasaray için 2 senedir oynayan adamlar ilk defa paslaşıyormuş gibi top yaptılar. Bu sezon keyifli geçecek.
-
Heves, mutluluk mu bıraktınız be yüzsüz herifler, hoca da çıkmış oyuncuları taraftarın önüne atmış rezalet açıklamalar,
-
Bütün Beşiktaş camiasını bir Fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum. Türk futboluna yakışan bir maç oldu
-
-
-
Bide gelmiş 75 de oyuna giren zahaya atıyor suçu dün gece benim gözümde Okan hoca bitti cesaretsiz korkak teknik direktörle bu sene yürümez yönetimle birlikte defolsun
-
Bide gelmiş 75 de oyuna giren zahaya atıyor suçu dün gece benim gözümde Okan hoca bitti cesaretsiz korkak teknik direktörle bu sene yürümez yönetimle birlikte defolsun
Kesinlikle ben de katılıyorum düşüncenize. Ben tanıyamadım okan hocayi hem mac boyu hem de maçtan sonra. Boyle gidersek bunlar daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum.
-
-
Mertens : "Değişikliklerden sonra oyundan koptuk"
Hoca oyunculara oyuncular hocaya sallıyor. Böyle kaosa az rastlanır. Bir anda çıktığını sanmıyorum bunun bence Okan'ı istemiyor takım. Böyle bir şey varsa hiç vakit kaybetmeden yollar ayrılmalı. Sol bek, merkez orta saha, kanat alınmalı daha 40 gün var. Ama bilin bakalım ne yok bunları becerecek yönetim.
-
Mertens : "Değişikliklerden sonra oyundan koptuk"
Hoca oyunculara oyuncular hocaya sallıyor. Böyle kaosa az rastlanır. Bir anda çıktığını sanmıyorum bunun bence Okan'ı istemiyor takım. Böyle bir şey varsa hiç vakit kaybetmeden yollar ayrılmalı. Sol bek, merkez orta saha, kanat alınmalı daha 40 gün var. Ama bilin bakalım ne yok bunları becerecek yönetim.
5-0 gibi bir mağlubiyetten sonraki basın açıklamaları çok önemliydi ama maalesef Okan çok yanlış açıklamalarda bulundu.
Hoca maalesef sıvadı
2 sene üst üste alınan şampiyonluktan sonra, yönetim içi anlaşmazlıklar ve Erden Timur’un gidişi, transferde bir türlü atılamayan adımlar ve en istenmeyecek durum olan hoca-oyuncu atışmaları…
Gs için sıkıntılı bir süreç başlıyor.
-
Zaha zeyich acilen satılmalı gereksiz yerliler keremler Berkan ve yunus gönderilmeli
-
Fener derbisindeki rezillikten sonrada açıklama yapan oyuncumuz torreiraydı, bu takımın kaptanları nerede? 3 tane kaptan var, kerem taraftarlar tepki gösterdiğinde triplere girmesini biliyor diğer kaptanlar takım iyi bişey yaptığında en önde kendilerini göstermesini biliyolar nerdesiniz olum 2 derbidir?
-
-
Takıma 2 gün izin verilmemiş hayırlar olsun, hatay maçında yeni transferleri kesinlikle oynat okan hoca artık, transferleri sen yeniler diye 80 den sonra alıyorsun yok öyle 11 koy artık, sanchezde öyle 11 başlamalı
-
mathias lovik almışız diyorlar
-
mathias lovik almışız diyorlar
Bize kanat bek değil orijinal bek lazım hocam. İyi pozisyon alan savunması sağlam olan biri. Şu an bu özelliklere sahip fiyatı makul olan Brest'ten Locko var. Boey'e çok benziyor.
-
Bize kanat bek değil orijinal bek lazım hocam. İyi pozisyon alan savunması sağlam olan biri. Şu an bu özelliklere sahip fiyatı makul olan Brest'ten Locko var. Boey'e çok benziyor.
Bana kalsa takımda dişe dokunur oyuncu azlığı var mücadele ruhu yok bireysellikte bir yere kadar bize koşan adam lazim
-
Bu transfer yetmez en az 3 transfer şart
-