- Official Post
Bir yanım gitsin diyor bir yanım kalsın. Hayırlısı olsun
Bir yanım gitsin diyor bir yanım kalsın. Hayırlısı olsun
Geçen sene Konferans'ta hep Lille gelsin dedik. O zamandan bu zamana ne değişti? Lille çok güç kaybetti, Fenerbahçe kadrosunu koruyup Mourinho getirdi.
İnsanlar neden Lugano maçlarına takılıp kaldı anlamıyorum. Ana plandaki oyuncu profillerinin sadece yüzde 60'ı sahadaydı. Oyunun kötü gözükmesinin sebebi rakip bizden daha tempolu ve dinamikti, bunu çok iyi kullandılar. Yediğimiz 4 golün 3'ü bireysel hata, sonuncusu ise çıkarılması imkansız bir şut.
Mourinho İsmail'in Krunic'ten daha iyi olduğunu görmüyor mu? Belli ki hala yükleme yapıyor. Lille maçında en ideal 11 ile çıkar. Tempoyu yakalayabilirsek eler geçeriz.
20 milyon pound+bonuslar teklif etmişiz. Çok büyük rakam değer mi emin değilim.
20 milyon pound+bonuslar teklif etmişiz. Çok büyük rakam değer mi emin değilim.
McTominay konusunda benim şüphelerim vardı. Galatasaray gibi önde basan hatta yeri geldiğinde stoperini dahi ileriye gönderen bir takım için Sara daha doğru profil. Hem dinamik hem ayakları sağlam. Daha iyi oldu. Tabii bu benim fikrim.
McTominay konusunda benim şüphelerim vardı. Galatasaray gibi önde basan hatta yeri geldiğinde stoperini dahi ileriye gönderen bir takım için Sara daha doğru profil. Hem dinamik hem ayakları sağlam. Daha iyi oldu. Tabii bu benim fikrim.
Evet Mctominay'dan daha iyi bence de ofansif anlamda seviye atlatacak bir oyuncu. Bir açıklamasında 6-8 oynamayı seviyorum ama 10 numara oynamayı daha çok seviyorum demiş. Yani orta saha yine kolay geçiş yiyecek.
Evet Mctominay'dan daha iyi bence de ofansif anlamda seviye atlatacak bir oyuncu. Bir açıklamasında 6-8 oynamayı seviyorum ama 10 numara oynamayı daha çok seviyorum demiş. Yani orta saha yine kolay geçiş yiyecek.
Kesinlikle doğru. Ligde o defo bir şekilde kapanır ancak Avrupa için kırılgan bir merkez olacak. Okay her takıma lazım ama Galatasaray'a çok yakışırmış.
Çok iyi bir oyuncu aldık hayırlı olsun takımımıza.
Çok iyi bir oyuncu aldık hayırlı olsun takımımıza.
Elemanın uzaktan şutları iyi gibi duruyor kapanan takımlara karşı uzaktan gol atabilir hayırlı olsun Galatasarayımıza
Ben Rafa'nın damga vuracağını düşünüyorum. Umarım zevkli bir maç olur.
Nellson dan hata gole neden oldu.
Bizim takım saldım çayıra mevlam kayıra modunda başladı. Beşiktaş daha istekli
Yok abi takım yine top falan oynamıyor. Tekrar kanser sezon olacak. Doğru düzgün transferler lazım.