Futbola Dair Her Şey [2024]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Finale kadar yolumuz vardı.

Net şekilde son turnuvaların en kötü Hollanda ve İngiltere takımları vardı, Montella yüzünden finalde İspanya’ya kaybetsen ağzımızı açmazdık ama bu kadar potansiyel varken çok yazık oldu.

• 045bd2a3da1a41a1667bdad93.jpgEvet elimizle verdik doğru fakat bu nedir.Bunun dışında birkaç pozisyon daha var vs.Ligimizde hakemleri eleştirirken avrupalı hakemleri ve ligleri örnek gösteriyoruz güya.Buna mesela VAR neden çağırmadı bir kural mı var

Bunun dışında Van Dijk atılmalıydı ve 2-3 tane daha bariz sarı kartı es geçti. Çok basit. Turnuvada kim favori ise onu kolluyorlar. Dün de böyleydi son 16 turlarında da böyleydi. Bunu Türk ırkçılığı olarak değerlendirecek olursanız sesimi çıkarmam. Ona da katılırım ancak bununla Türk hakemlerini aklamayın.

Avusturya maçında 60, Hollanda maçında 65'den sonra oyundan düştük. En büyük sebebi Türk hakemleri. İkide bir zırt pırt çaldıkları düdükler yüzünden tempolu oyun oynanmıyor. Avrupa futboluna ne kulüp bazında ne milli takım bazında ayak uyduramıyoruz. Önce bunlardan arınmamız gerekiyor.

• İkinci yarı başından geriye düşene kadar takımı geri yatırmasaydı belkide gol bile yemeden kazanabileceğimiz bir maçtı, kenana bu maç 70 avusturya maçında 80 dakika nasıl dayandı bu adam hala aklım almıyor, çocukların emeğine yazık etti montella denen şahıs, emeğinize sağlık çocuklar

• Arkadaşlar, etme bulma dünyasına hoşgeldiniz....

Bir onceki maçta 90+ maçı kurtardik bu maçta 90+ da atamadık....

Bu TFF yönetimini başa gecirenlerden Allah razı olsun !

Bu montelladan allah razi ollsun . Bu kadar üstün bilgisine rağmen çeyrek final oynadık. Tek kelime ile tebrik ediyorum. Forvetsiz geçirdiğimiz bir turnuva da iş yapamayam kenanla bu yerlere gelebilmek çok çok önemli. Oyun okuması mükemmel... 1-1 olmus, 2-1 olmuş aziicik daha sabredip ayni kadro devam etseydi kesin alırdık maçı.

Umarım TFF ömür boyu sözleşme imzalar. Mükemmelsin Montella....

• Milli takımımızın eşleşmeler konusunda çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Hatta Hollanda'yı yenersek İngiltere eşleşmesi de olabilecek en iyi eşleşmeydi. Tabi maalesef kaybettik. Evden izleyemesem de dışarıda bir türlü takip ettik. 2008'den sonra yarı finale kalmak şu günlerde biraz olsun insanların yüzünü güldürecekti.. Kısmet, olsun. Gurur duyuyoruz!

Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 3. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)

"Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

(1881-193∞)

• Kesinlikle 75 dakika koşan bu çocuklarda bir kişi bile değiştirmemesi ve takımın yorulup maçı karşı tarafa vermek için iyi bir komplo.Teknik direktör Montellanın mac sonrası yüzündeki mutluluk ifadesini görünce anladım.Birilerine kendi cenahına yaranmak için bu maç verilmesi gerekiyordu sanki. Oda beklemiyordu evlatlarımızın bu kadar güzel oynayacağını. Tarih yazdılar sahada parçaladılar kendilerini.

• Official Post

Dün akşam gerçekten üzüldüm, üzüntüm Hollanda gibi bir takıma elenmekten dolayı idi. Bu kurada finale kadar gidebilme şansımızı kaybettiğimizeydi..

Hakem rezaletti, Hollanda da 1 i kesin kırmızı, diğeride 2. sarıdan kırmızı görmesi gereken 2 oyuncu vardı. Attıkları gol faul, ama bu kadar dikkatleri üzerine çekmişken bize avrupanın ortasında hemde Almanyada sevinç yaşatmayacakları belliydi, bu işin hakem tarafı idi.

Avusturya maçının benzeri taktikle maça başladık iyi kapandık duran toptan golde attık ama sayın Montella birşeyi karıştırdı, karşımızda orta avrupanın kalitesiz avusturyası yoktu, Hollanda 2. yarıya uzun bir santrafor alarak yan toplarla geldi stoperlerimiz (özellikle Samet) zaten adam kaçırabiliyordu, ve bunun sayesinde bir gol yedik, aslında maçı 1-1 de tutabilseydik bence yine şansımız vardı ama yine bir yan topta golü yedik. 2. yarı 2 gole kadar bizim gibi maçı izleyen montella 1 kere olsun 2. golu düşünmedi atıp yatayım dedi, ama bu sefer çekirge zıplamadı. Üstelik Hollandaya hücum oynasak neler yapabileceğimizi son 6-7 dakikada gösterdik ki herkes şunu anladı, keşke yaslanmasaydıkta 2. golü atsaydık. Velhasıl olmadı ve elendik, ben takımla gurur duyuyorum, her oyuncu mücadelesini verdi, elbette yetersizler vardı kalite anlamında özellikle Kenan tam bir hayal kırıklığıydı son 3 maçta hiçbir şey yapmadığı gibi kenardan bir harekette gelmedi, kesinlikle Kerem Aktürkoğlu 2. yarılarda oynamalıydı, Kesinlikle santraforsuz oynamamalıydık (Semih ve Cenk girdikleri her maçta hareketlilik getirdiler). Üzüldük ama yapabileceğimiz birşey yok, bundan sonrası için sayın Montella ile hemen yollar ayrılmalıdır. Bu takımda Semih, Barış Alper, Arda, Salih, Ferdi, Mert gibi yaşı genç ve daha çok gençken çeyrek final tecrübesi yaşamış bir oyuncu grubu var, ve iyi bir teknik direktör yönetimiyle, stoperlerimizdeki sakatların iyileşmesiyle çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Dün akşam özellikle Arda ve Barış Alperi beğendim sadece oyun olarak değil davranış ve hareket olarakta çok olgundular bu onlar için büyük avantaj..

Teşekkürler milli takım!

• Birçok arkadaş doğru yorumlar yapmışlar, tekrar olmasın kısa tutayım.

Çocuklarımıza helal olsun, bu kadar rezil bir teknik heyetle süper iş yaptılar. Montella denen kurukafa İsmail Kartal'ı bile arattı bana.

Montella gitsin demeyeceğim, önce onun orada olmasına müsebbip olanlar gitmeli.

Ülkede arkasını Erdoğan'a yaslayan koltuğuna yapışıp herşeyi ben bilirim edasıyla herşeyin içine ediyor.

O yüzden bana gôre önce büyükekşi ve altıntop yalakaları gitmeli ki, adam gibi de bir teknik heyet gelsin .

Fakat montella denen bozuntu acaba lisansı nereden almış hayretle izliyorum.

Hollanda moral olarak çökmüşken, 60 ta cenk ve ya Semih+ Kerem + irfancan hamlesini nasıl yapmazsın.

Barış Alper o kadar büyük efor harcadı, adam çift forvete dönünce açık oynatmaya çalışıyor, çocuğun bırakın forvetlere top taşımayı, yürümeye hali kalmadı. Hem ayrıca aynı maç içinde merkez santrafor oynayan oyuncu, son dakikalarda açık pozisyonuna nasıl adapte olsun.

Daha bir sürü teknik hata var, say say bitmez.

Turnuva devam ederken yazmadım, maç devam ederken yazmayı da sevmem.

Turnuva bitmişken yazayım, biz, az sevinince cıvıtan bir toplumuz, Merih te öyle yaptı. Şu maçta defansta olsa herşeye rağmen turu geçebilirdik o golleri yemeyebilirdik.

Ayrıca savunmamız UEFA gibi bana da komik geliyor, çünkü o hareketi nerde yaparsan yap, MHP'li derler, yani resmen siyaset sembolüdür.