Potansiyel olarak altımızda bir takıma kaybetmek elbette hazmedemeyeceğimiz bir durum ancak buradan daha güçlü bir şekilde ayrılıp en büyük kupa olan Dünya Kupasına mutlaka katılmalıyız.
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Her sey iyi giderken güllük gülistanlık yarından itibaren taşlar dökülmeye başlar.
-
teşekkürler milli takım 👏
-
Meselenin yapabilecekken beceriksiz akılsızlar yüzünden yapamamak olduğunu hâlâ anlamayanlar var. Tabiki canları sağolsun takıma tek lafım yok.
-
Kendimiz elimizle verdik yarı finali.Montellaya yazar.Bazen şanslıydık bugün de şanssızdık.Yani Montellayla deseler bu duruma geleceğiz kesin kabul ederdim.Gerçekten de ümitlenmiştik bu sefer.O gözle bakamıyoruz malesef.Geçmiş olsun hepimize
-
Hem sinirliyiz hem üzüntülü ama bunu paylaşmam lazım
-
Maalesef Turnuvaya Çeyrek Finalde veda ediyoruz tabii ki daha çok ilerlemek isterdik maçta da 1-0 öne geçtik fakat skoru koruyamadık ve Hollanda'ya 2-1 kaybederek Turnuvaya veda ettik Bizim çocuklara söyleyecek bir şey yok Turnuva boyunca ellerinden geleni yaptılar ama olmadı canları sağolsun fakat arka plandaki kişiler için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
-
- Official Post
Yapacak birşey yok hepsinin ayağına sağlık. Bu saatten sonrada gelip buraya montella ile devam yazmak benim gözümde hainlikten başka birşey değildir. Maçı gözünüzle izlemediniz mi diye sorarım ben. İnsanların sinir uçlarıyla oynamayın.
-
Hocasız Bi turnuva geçirdik oyuncuların çabasıyla Bi yere geldik. İngiltere hocası ile yaraşır montella beceriksizlikte.
-
Yapacak birşey yok hepsinin ayağına sağlık. Bu saatten sonrada gelip buraya montella ile devam yazmak benim gözümde hainlikten başka birşey değildir. Maçı gözünüzle izlemediniz mi diye sorarım ben. İnsanların sinir uçlarıyla oynamayın.
hamit ve bylockcu büyükekşide defolup gitsinler. lobicilikleri mahvetti bugün...
-
-
Kerem Aktürkoğlu hem Avusturya hem Hollanda maçlarında oyuna girdikten sonra gerek kontraya çıkmaları gerek şutları ile takıma hep olumlu katkıda bulundu.
Cenk Tosun her oyuna girdiğinde olumlu işler yaptı, Semih Kılıçsoy kısa sürede nerdeyse golü atıyordu.
Fizik gücü düşük olan bir takıma hangi akla hizmet taze kan almazsın, sonradan oyuna giren oyunculardan en fazla süre alan 13 dakika ile Zeki ve Kerem.
1-0 önde iken, Hollanda golü ararken Kerem Aktürkoğlu’nu oyuna alsan, her türlü kontraya çıkıp 2’yi bulma ihtimalimiz olurdu, beyefendi ise geriye düştükten sonra Kerem’i alıyor.
-
-
Çok sinirliyim çok öfkeliyim. Bana Mazlumu getirin hemen...
-
En çok da Semih’e üzüldüm. 5 dk oynamayı hak etmedi bu çocuk.
-
-
Buraya kadar gelip bizleri gururlandırdınız..Her şey için teşekkürler milli takım..Ayaklarınıza sağlık.Keşke bu maçıda alabilseydik o güce sahiptik ama bazen geç kalınmış kararlar bu sonucu doğurabiliyor..🇹🇷
-
Bu turu geçsek de Montellaya yazmazdı.Belki sosyal medyada anlık gazla övülebilirdi ama ilk yarıları hep güzel kapadık.2. Yarıları da hep yapılmayan değişikliklerle zora soktu Montella.Elediğimiz Avusturya maçı da böyleydi.Elimizle verdiğimi bu maç da.Gruptan elenme riskine girilen Çekya maçı da.Oysa küçük dokunuşlarla efsane olabilirdi Montella.Çok yazık..
-
En çok da Semih’e üzüldüm. 5 dk oynamayı hak etmedi bu çocuk.
İlk başta Montella’ya sonra hakeme sinirliyim, en çok da taraftarlara üzüldüm.
Oynamayan veya kadroya bile giremeyen genç oyuncuların ise önü açık.
-
Olmadı be sağlık olsun
-