Şampiyonluk modunu açan bir muslera. Severiz böyle sezonları
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
2. Yari kayseriye penalti ve kirmizi kart jokerleri gelecek.
-
Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti son gaz devam ediyor
-
-
Bunca hakem hatasının tek bir mantığı var.
Bizi asla şampiyon yapmayacaklar.
Lig bitecek var'dan lehimize çikan karar sayisi:0
-
maçın ilk yarısını izledim. gs nin golü yediler afiyet olsun. bu arada musleraya da helal olsun çıkardı penaltıyı.
-
Bunca hakem hatasının tek bir mantığı var.
Bizi asla şampiyon yapmayacaklar.
Lig bitecek var'dan lehimize çikan karar sayisi:0
Deplasman tribünlerinde Fb’ye verilen bilet sayısı, bilet fiyatları, Var’dan lehimize bir kere bile verilmeyen penaltı kararları, aynı takımların bize karşı 5li defans oynamaları vs vs bütün bunların amacı belli kardeşim 😎
-
-
Twitter'da ilk defa Fb'li ve Bjk'li hesapların bize haksızlık yapıldığını yazdığını gördüm durum vahim demek ki.
-
Feneri şampiyon yapmaya çalışıyorlar her sezon gibi lanet olsun böyle sezona fenerasyon(!) Fenere fazla bilet veriyorlar her yerde önünü açıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar (!)
-
Twitter'da ilk defa Fb'li ve Bjk'li hesapların bize haksızlık yapıldığını yazdığını gördüm durum vahim demek ki.
Geçen hafta Dzeko’nun ayağına alttan vurulunca verilen penaltı ile Icardi’nin ayağına alttan vurulunca verilmeyen penaltı arasındaki farkı bana burada birisi anlatabilir mi?
-
Feneri şampiyon yapmaya çalışıyorlar her sezon gibi lanet olsun böyle sezona fenerasyon(!) Fenere fazla bilet veriyorlar her yerde önünü açıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar (!)
İstanbulspor deplasmanında Fb’ye ve Gs’ye ayrılan bilet sayılarına ve bilet fiyatlarına bak kardeşim.
-
Bizimkilerin eli kolu fazla oynamaya başladı 2 maçtır bu ne ya
-
İstanbulspor deplasmanında Fb’ye ve Gs’ye ayrılan bilet sayılarına ve bilet fiyatlarına bak kardeşim.
Gaziantep de öyle😄
-
Ve sezon sonu bir bakıyorsun şampiyon Galatasaray.
O zaman da slogan belli, herkesi yenip şampiyon olduk.
Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmayın, artık çok itici olmaya başladı bu durum.
Geçen sene Fenerbahçe liderken tıpatıp aynı cümleleri duydum. Sezon sonu ise ne olduğunu hep birlikte gördük.
Üstte atılan faul videosunu defalarca izledim. Bana göre faul. Rakibin hakimiyetindeki topa rakibin ayağını iterek vurmak topa müdahale olmuyor. Erman Toroğlu jargonuyla konuşacağım, az futbolu bilerek konuşun. Beyazlı oyuncu pozisyonun olağan akışı ile devam etse kırmızılı oyuncunun ayağına basmak zorunda kalıyor. Basmamak için hamlesini kesince kırmızılı oyuncu topu haksız biçimde çalmış oluyor.
Sizin mantığınıza göre bir futbol maçında Galatasaray'lı oyuncu topa geliyorsa bırakıp kaçmak gerekiyor öyle mi
-
Ve sezon sonu bir bakıyorsun şampiyon Galatasaray.
O zaman da slogan belli, herkesi yenip şampiyon olduk.
Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmayın, artık çok itici olmaya başladı bu durum.
Geçen sene Fenerbahçe liderken tıpatıp aynı cümleleri duydum. Sezon sonu ise ne olduğunu hep birlikte gördük.
Üstte atılan faul videosunu defalarca izledim. Bana göre faul. Rakibin hakimiyetindeki topa rakibin ayağını iterek vurmak topa müdahale olmuyor. Erman Toroğlu jargonuyla konuşacağım, az futbolu bilerek konuşun. Beyazlı oyuncu pozisyonun olağan akışı ile devam etse kırmızılı oyuncunun ayağına basmak zorunda kalıyor. Basmamak için hamlesini kesince kırmızılı oyuncu topu haksız biçimde çalmış oluyor.
Sizin mantığınıza göre bir futbol maçında Galatasaray'lı oyuncu topa geliyorsa bırakıp kaçmak gerekiyor öyle mi
Rakibin ayağina en ufak temas yok. Alttan topa dokunuyor halil hocam. Rakibe temas sıfır.
-
Rakibin ayağina en ufak temas yok. Alttan topa dokunuyor halil hocam. Rakibe temas sıfır.
Ben ise temas görüyorum. Ayak uçlarında. Beyazlı oyuncunun ayağının hareketinden bile belli oluyor
-
Oynadığımız futbolla zaten şampiyonluğu haketmiyoruz da bırakın Bi zahmet olan pozisyonları da eleştirelim.
-
- Official Post
niye öyle diyorsun kahretsin 9. yıl üst üste şampiyonluğa gidiyoruz herşey bize çalışıyor:)
-
- Official Post
Galatasaraya 5li defansla çıkan fener beşiktaş'a kaleyi boş bakıyor. Bırakın bu algılarınızı arkadaşlar herkes kendi takımını eleştirsin.
-