Yoksa Noeli kutlamak için mi bilerek gördü? Shaktar'da da son sezonunda yıl sonu kırmızı yemiş. Yoksa maç biterken yapılan bu salaklık neyle açıklanabilir?
Bana pek mantıklı gelmedi hocam, kırmızı görecekse eğer neden son dakikalara bıraktı?
Yoksa Noeli kutlamak için mi bilerek gördü? Shaktar'da da son sezonunda yıl sonu kırmızı yemiş. Yoksa maç biterken yapılan bu salaklık neyle açıklanabilir?
Bana pek mantıklı gelmedi hocam, kırmızı görecekse eğer neden son dakikalara bıraktı?
Fred dedik bağrımıza bastık. Haftalardır her maçta itiraz üzerine itiraz ediyordu ve sarı kartını alıp oturuyordu aşağı. Böyle kritik bir haftada ligin kaderini belirleyecek olan maçın öncesinde olacak iş değil bu. Evet hakemler kart vermeye dünden razı ama sende sarı kartını aldın daha ne itirazı ediyorsun. Yersin böyle kırmızıyı. 332 Galatasaray maçına da çıkamazsın böylelikle operasyona yağ bal sürmüş olursun.
En kötü oynadığımız maçlarda bile çok net gol pozisyonu diyebileceğimiz minimum 5-6 tane gol pozisyonuna girebiliyoruz. Angelino aslında çok iyi topçu da bizim sisteme, Okan Buruk'un oyun planına uymuyor. Okan hoca takımına göre bir tempo düzenliyor. Galatasaray'da kilit isimlerin sakatlanmıyor oluşu bence tam da bu yüzden.
Sol bekte Barış Alper oynuyor, daha ne diyelim
Derbide GS içimizden geçer.
İcardi hattrick yapar.
6-0 rekoru kırılabilir.
FB bu yenilgiden sonra toparlayamaz ve şampiyon yine GS olur.
Hep Erdi mi yapacak totemi?
ExcuseMe katılıyorum.Emeğe yazık yani bu ligte..
Derbide GS içimizden geçer.
İcardi hattrick yapar.
6-0 rekoru kırılabilir.
FB bu yenilgiden sonra toparlayamaz ve şampiyon yine GS olur.
Hep Erdi mi yapacak totemi?
Hocam güldürdünüz :). Ama bu totem ve troll işini Erdi yapıyor. Öyle bir yapıyor ki bazen ayırt etmek zor 😁
Bizim takımda tat vermiyor be bıraktım maçı izlemeyi ikinci yarı göz gezdiririm sıkıldım 🙂
Eğer haksızsa kart çıkmayalım süper kupa maçına bir gram üzülrsem şere*izim bıktım artık bu ülkenin futbolundan yeter ya
Bizim takımda tat vermiyor be bıraktım maçı izlemeyi ikinci yarı göz gezdiririm sıkıldım 🙂
Bu sene fener çok büyük hatalar yapmazsa şampiyon olur. Takımda yıldız çok, ama şımarıklık ve isteksizlik hat safhada. Bu yüzden şampiyon olamayacak Galatasaray.
Eğer haksızsa kart çıkmayalım süper kupa maçına bir gram üzülrsem şere*izim bıktım artık bu ülkenin futbolundan yeter ya
Daha önce itirazlar neticesinde iptal edilmiş kırmızılar var. Burada iş yönetime düşüyor. Ali Koç öyle izmirliler felan boş işlerle uğraşacağına asıl ne var ne yok tüm kozları kullanarak bunun üstüne giderek o kartı iptal ettirteceksin. Adam küfür felan etmemiş kasıtlı bir kart. O zaman anca azda olsa gözümüze girer Ali Koç zaten benim gözümde başkanlığa dair bir vasıfı yokda en azından gider ayak işe yaramış olur.
Bu Zorbay Gs'li futbolculara "Go ulan" demiş zamanında
Anlaşılan FB-GS Maçı erken başlamış. Yazık Türk futbolunu zor günler bekliyor.
En alttaki tweet sahibinin gereksiz yorumlarını boşver sen, ben videoyu göstermek amaçlı paylaştım.
Hakem net penaltimizi vermedi elle oynama vardi. Neydi bu simdi?
Galatasarayın penaltı atlandı. Kim bu lazanya garfield gibi canım lazanya çekti.
ExcuseMe Abi kopsun ipler ne olursa olsun artık şurda 1 saattir sinirden delircez valla. Bir zevkimiz maç var onu da katlediyorlar ali koç artık bir işe yarasın yapacağını yapsın.
Kollar yere bakiyir ve eli hareket ettirmiyor penalti degil
Hakem net penaltimizi vermedi elle oynama vardi. Neydi bu simdi?
Yazık olmuş şimdi gördüm net penaltı.
Kollar yere bakiyir ve eli hareket ettirmiyor penalti degil
Şu pozisyonda nelsson olsaydı penalti verilmeseydi mesela şuan kara gece etiketi açilir büyükekşiye galatasaray formasi giydirilirdi sosyal medyada😄
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!