Ismail kartalin oyunu okuyamamasi ve rezilligi devam ediyor. Aciklama yapiyor Dijiku 60 dakika oynayabilirim demiş sakatliktan yeni döndügü için, adami 84de cikariyor adelede sıkışma olmuş. Cengizi oyuna sokuyor halen daha hazir degil, King tarzi oyunculari alacagina yaptigi degisiklikler bana çok saçma geliyor birde her maç 75 dakika bekliyor. Bu hocayla sampiyonluk zor. Hakem oyunu çok durdurdu pozisyonlari kesti kötüydü yani genel olarak.
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ismail kartalin oyunu okuyamamasi ve rezilligi devam ediyor. Aciklama yapiyor Dijiku 60 dakika oynayabilirim demiş sakatliktan yeni döndügü için, adami 84de cikariyor adelede sıkışma olmuş. Cengizi oyuna sokuyor halen daha hazir degil, King tarzi oyunculari alacagina yaptigi degisiklikler bana çok saçma geliyor birde her maç 75 dakika bekliyor. Bu hocayla sampiyonluk zor. Hakem oyunu çok durdurdu pozisyonlari kesti kötüydü yani genel olarak.
Hocam sosyal medyaya düşen açıklamalar doğru değil bizzat basın toplantısını dinledim. İsmail Kartal oynar mısın kendini 10 üzerinden kaç hazır hissediyosun demiş Djiku 6.5-7 demiş onun üzerine İsmail Kartal da o zaman 65-70 dakika oynarsın demiş yani Djiku'nun kendi söylemi değil o dakika mevzusu ama evet erkenden alabilirdi. King geniş kadroda yoktu grip olduğu için. Cengiz'in hala fizik olarak hazır olmaması teknik ekibe yazar. İsmail hocayı yemek lazım bence de bu hocayla zor şampiyonluk.
-
Fenerim yine kazanmış ama şu Galatasaray ile başa baş gitme meselesi de can sıkıcı oldu. İyi olan artık öne geçmeli diyorum :')
-
Fenerim yine kazanmış ama şu Galatasaray ile başa baş gitme meselesi de can sıkıcı oldu. İyi olan artık öne geçmeli diyorum :')
24 aralığı bekle.
-
24 aralık'ı bekle.
İyi olan kazansın hocam.
-
İyi olan kazansın hocam.
İnşallah.
-
-
Bugün öyle bi top oynadı ki İngiltere görmüş, yıllar boyu Ajax'ın kaptanlığını yapmış ve iyi maç çıkaran Tadic bile bazen Ferdi'ye ayak uyduramadı. Muazzam ötesi bi topçu oldu. Tam İngiltere Ligi topçusu. Devre arası gelecek teklifleri dinlemek istemiyorum sene sonu bakarız demiş. Yolu açık olsun.
-
-
-
-
Nasıl bilirsiniz?ben simasını görünce , hatıramda kötü şeyler canlanmadı. hatta iyi gibi hatırladım bu hakemi
ama sözlüğe bakınca bizim geçen ermenistan ile olan maçı yönetmiş ve 2022’deki evimizdeki barcelona maçını yönetmiş
sözlüktekiler pek iyi yorum yapmamış
-
Bein Trio programında hakemler 27 pozisyon izleyip 18 tanesinde hatalı karar bulmuş. Bu 18 kararda Crespo'ya çıkmayan sarı kart ve Tayfur'un iptal edilen kırmızı kartı hariç 16 tanesi Fenerbahçe aleyhine.
-
Nasıl bilirsiniz?ben simasını görünce , hatıramda kötü şeyler canlanmadı. hatta iyi gibi hatırladım bu hakemi
ama sözlüğe bakınca bizim geçen ermenistan ile olan maçı yönetmiş ve 2022’deki evimizdeki barcelona maçını yönetmiş
sözlüktekiler pek iyi yorum yapmamış
İtalyan hakemler genelde bize yaramıştır.
Kopenhag çok sert oynayıp yıldırmak isteyecektir sarı kartları geciktirmese yeter.
-
Verilebilecek en iyi hakemlerden birini vermişler. Orsato çok iyi hakem fakat sertte bir hakem olduğu için aşırı fazla kart gösteriyor. Yönettiği 3 maçta toplamda 18 tane kart çıkartmış. Tepkiler sonuç vermiş olsa gerek ki, şuan aktif en iyi 2 hakemden birini atamışlar maça.
-
İddaa oynama işini zirvede bırakıyorum
-
-
-
-
Bence gerekli bir hamleydi. Takım içindeki lobileşme hep bunlardan kaynaklıydı. Bu sezonu geçiş sezonu olarak varsayıp bi sonraki sezona gümbür gümbür girmeli Beşiktaş.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!