Daha kötü çok az maç izledim. Şu takım kupayı hakediyor diyemem. Ama bjk daha yakın tabi
Futbola Dair Her Şey [2024]
- Vintersaga
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Futbola dün başlamış gibi pas bile atamıyor bizim oyuncular. Zemin zaten rezalet daha iyi bir zeminde oynanabilirdi. Zemin iyi olsa da bizimkiler pas atamaz o ayrı konu
-
Masuaku sarı es geçildi ama hakem görmemiş çünkü dirsek gösterdi.
-
Kerem defol git şu takımdan bıktık senden ya
-
Gedson ile olmaz bu iş.
-
Kerem uğruna sahayı yine küstürecek Okan. Ziyech de etkisiz 1 kişi eksik oynuyoruz.
-
Kerem uğruna sahayı yine küstürecek Okan. Ziyech de etkisiz 1 kişi eksik oynuyoruz.
Bir adam hiç mi kendini geliştirmez geçen senenin aynısı bunu bide isteyen taraftarlar var yok vefalı diye banane abi ben performansa bakarım gitme vakti geldi geçiyor bile en kısa sürede gitmesi dileğiyle
-
Ayrıca maç var diye tatilini erken kesip gelen hazır sanchez neden oynamıyor. Bu kerem için mi zahayı kestin. Köln desen etkisiz. Takımda değişiklik yapılması gereken çok yer var ama yönetim 2 adama 30 milyon gömdü. Bu seneden çok umudum yok açıkçası. Bizim takım form tutana kadar 2 ay geçer yine 5 10 puan geri düşeriz. Bu oyunla play off da zor.
-
Bize sol bek acil lazım bu köhnle lige bile devam etmem
-
Takım da çok doymuşluk seziyorum. Hiç bir istek yok. Bu sene başarı zor (umarım yanılırım)
-
Barışı dövüyor eleman kırmızı çıkmıyor böyle devam edin
-
Süper Kupa Beşiktaş’a hayırlı olsun diyebiliriz.
-
Ziyech niye oyunda hala
-
Yunusu alıyor bide zaha nerde Okan?
-
Yunus giriyor zaha giremiyor okan hocaya küfür felan mi etti bu adam naptı
-
Torreira berbat bugün onun yerine Berkan'ı çıkarınca adam da küfürü bastı Okan'a doğal olarak.
-
Tebrikler Beşiktaş. Bizim yönetim hoca oyuncu herkesin kendini sorgulaması lazım. Umarım hayırlı mağlubiyet olur.
-
Beşiktaş yerine başka bir takım olsaydı bence 5-6 yemiştik.
Bu kadar defansif zaafiyet hatırlamıyorum.
-
İcardi geçen seneki gibi hala batsuayi gibi bir koşu yap bari o kadar mı acizsin
-
Takım top oynamayı unutmuş bu ne kardeşim ne izliyoruz biz