- Official Post
Futbola dair konuşmalar bu konudan yapılacaktır.
Futbola dair konuşmalar bu konudan yapılacaktır.
Maşallah futbolu ne kadar çok seviyorsunuz yav, konu dayanmıyor. Bu konuya yazandan HF Puan kesintisi mi yapsak napsak?
Galatasaray'ın liderliği devralıp şampiyon tamamlayacağı bir konu olsun.
Maşallah futbolu ne kadar çok seviyorsunuz yav, konu dayanmıyor. Bu konuya yazandan HF Puan kesintisi mi yapsak napsak?
Hahahaha çok yaratıcı çözümdü kardeşim
Yarın yeni Lider Galatasaray
ağzına lahmacun küreği ile vururum senin
Beşiktaş’ın geriden gelip şampiyon olduğu konu olacak
Muslera her ne kadar oynamıyor olsa da, İstanbulspor'u yenelim bir zahmet. Takım küme hattında. İç sahada böyle bir fırsatı tepmeyiz umarım.
Neyse arkadaşlar,
Yarın günlerden GALATASARAY🦁
Bunu yazarken konu kapandı😂😀
Galatasaray'ın ilk 3e giremeyeceği bir konu olsun
Konu hayırlı olsun.
Trabzonspor’a tebrikler maç sabaha kadar oynansa bizimkiler gol atamazdı.Belki son bir buçuk sezonun en kötü maçını çıkardı Fenerbahçe.Dedenin eksileride fazla bu maç sağlık olsun sezon uzun.
Trabzonspor daha istekli daha hırslı mücadele etti ve kazanmasını bildi.
Son vuruşlarda daha dikkatli daha yetenekli olsalar farkın artması işten bile değildi.
Tebrik ederim.
Fenerbahçe ise alışılmışın dışında bir futbol ile sahadaydı bilemiyorum Jesus ne düşündü ancak tutmadığı kesin.
Ligin en hücumcu takımı Fenerbahçe 90 dakikayı isabetli şut çekmeden tamamladı
Yarın Galatasaray olarak 40 şut 1 gol yaparız. Maç 1-1 biter
Ya bu futbol tayfa acayip, konu 2 dakika kapalı kaldı konu dışından Şampiyonlar Ligi finalindeki Real Madrid gibi sert ataklar geldi yav.
İnşallah
Ya bu futbol tayfa acayip, konu 2 dakika kapalı kaldı konu dışından Şampiyonlar Ligi finalindeki Real Madrid gibi sert ataklar geldi yav.
Sanada ayrıca teessüf ediyorum . 1000. Sayfa diye hatıra mesajı yazdım gönderiyorum yetkiniz Yok diyor.
Valla benden önce yazdın Erdi
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!