Futbola Dair Her Şey [2023]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Omar davayı kazanmış.
Futbolda duygusallığa yer yok, adamın dondurulmuş sözleşmesini aktif eden Burak Elmas ve çaycı'ya sormak lazım. Şaka gibi ,havadan 3 milyon Euro para. Futbolda duygusallık ilk çağlarda kaldı.
-
Omar davayı kazanmış.
Derin Galatasaray’ı göreve çağırıyoruz.
-
Kazandıkları masa yok maşallah.
Allah nazarlardan saklasın.
Fener bu akşam yine bir yerlere kaybetti. Cüğaramı yakayım 🚬
-
Kazandıkları masa yok maşallah.
Allah nazarlardan saklasın.
Fener bu akşam yine bir yerlere kaybetti. Cüğaramı yakayım 🚬
90+8de gol yiyip maçin uzatmaya gitmesi ve fenerin kaybetmesi. Tam fenerlik olay😄
-
2 skor tahminim var.
Galatasaray 1 Fenerbahçe 2
Galatasaray 1 Fenerbahçe 3
-
2 skor tahminim var.
Galatasaray 1 Fenerbahçe 2
Galatasaray 1 Fenerbahçe 3
Galatasaray 3-7 Fenerbahçe de benim skor tahminim
-
Galatasaray 3-7 Fenerbahçe de benim skor tahminim
Şampiyonluk kesinleşti ya bu sebepten kalkar şimdi yener Fener şaşırmam final maçı olsaydı 5 tane yerdi GS'dan.
-
Şampiyonluk kesinleşti ya bu sebepten kalkar şimdi yener Fener şaşırmam final maçı olsaydı 5 tane yerdi GS'dan.
Hedefi olmayan fenerbahçe, türkiyenin real madrid'idir😄.
-
Hedefi olmayan fenerbahçe, türkiyenin real madrid'idir😄.
Totem reis, arkana yaslan ve şampiyonu izle. iki takım arasında gazozuna maç yapılsa, yine ciddiyetle oynanır. Yarın güzel bir mücadele bekliyorum.
-
imza kaşe mühür
Şampiyonluk yarışını kaybetmiş bir Fener ile kimse başa çıkamaz.
-
imza kaşe mühür
Şampiyonluk yarışını kaybetmiş bir Fener ile kimse başa çıkamaz.
Ama yarın kart çıkarsa Fener'e çıkar sonra farka giderse şaşırmamak lazım buda bı ihtimal Fener derbilerde hep kırmızı gören taraf 😂😂
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
2.olmak için epey hırs yapmışız.
-
Şu mulekaya birisi buyumu yapmış ne olmuş buna böyle geçen sene nasıl oynuyordu
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
#BugünGünlerden
ŞAMPİYONGALATASARAY
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
-
Yine bir Fener maçı ve Yine karşılarında Kupa kaldırmak, Bilmiyorum Fener taraftarının kalbi bu durumu nasıl kaldıracak
-
Yine bir Fener maçı ve Yine karşılarında Kupa kaldırmak, Bilmiyorum Fener taraftarının kalbi bu durumu nasıl kaldıracak
Yalnız mac sonunda verilecekmiş kupa, yani Fenerbahçe takımı kupa ile karşılaşmayacak.