Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
    • Offizieller Beitrag

    O işi biz hallederiz şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun. ^^

    Galatasaray sizi yener kardeşim, Şenol hoca şapkadan tavşan çıkartayım derken fare çıkartır maçı Galatasaray alır. Bizim takım zaten haftaya Sivas maçında puan kaybı cepte. Bana sorarsan yarınki maçta baya zor gol gelmedikçe iş zıvanadan çıkar, İstanbulspor düşme hattında..

  • Gomis,alanya maçında kendisinin değil Barış Alper'in oyuna girmesine sinirlenmiş artık forma giymek istemiyorum demiş.

    Adama yazık ettik. Kaç maç aldı bize.

    Ben de az önce okudum bu haberi.


    Ben de diyorum niye forvette Zaniolo oynadı bugün, sebebi buymuş demek ki.


    Barış Alper konusunda Gomis haklı olsa da ilerleyen haftalar için verdiği karar yanlış.

  • 5-6 sayfa okudum anladigim kadariyla gs’li arkadaşlar biz fenerlilerden daha çok şans veriyor fener şampiyonluğuna 😄Narsil hocama katiliyorum bu fener her maçını zorlama kazanan bir takim her maç riskli bizim için bu takim sampiyon falan olamaz

    • Offizieller Beitrag

    5-6 sayfa okudum anladigim kadariyla gs’li arkadaşlar biz fenerlilerden daha çok şans veriyor fener şampiyonluğuna 😄Narsil hocama katiliyorum bu fener her maçını zorlama kazanan bir takim her maç riskli bizim için bu takim sampiyon falan olamaz

    Sene başındaki Fener olsa eyvallah ama görünen köy kılavuz istemiyor, ben yarın bile puan kaybı yaşarsak normal derim o kadar soğuttular taraftarı..

  • Ben de az önce okudum bu haberi.


    Ben de diyorum niye forvette Zaniolo oynadı bugün, sebebi buymuş demek ki.


    Barış Alper konusunda Gomis haklı olsa da ilerleyen haftalar için verdiği karar yanlış.

    37 yaşında bir futbolcusun, yıllık 1,7 milyon Euro alıyorsun, profesyonelliği buraya kadar getirmişsin, bu seviyede olmaması gerek bir hareket olmuş, derhal A takımla ilişiği kesilmeli, takımın ahengini bozmasına izin verilmemeli.

  • Gomisin bu tavrınada, barış alperin bu takımda olmasına da anlam veremiyorum ben. Bu arada söyledim yine söyleyeyim benim şampiyon olacağımıza inancım dünkü gibi hala tam.

  • İptal maçlarindan fenerin 6 puani var,bizim 3 puanimiz var. Ben umutsuz olurken bunu da düşündüm hep😀ama ciddi şekilde kıran kırana yarış olacak nefes kesecek. Son maça kalır. Net.

    Şampiyon olmak için motivasyonun iyi olacak, defansta arkandaki adamdan haberin olacak. Bugün iyi değildik, bunun sebebini Okan hoca bulup çözmeli önünde 7 günden az bir zaman var. Beşiktaş deplasmanı 1 puan iyidir.

  • Şampiyon olmak için motivasyonun iyi olacak, defansta arkandaki adamdan haberin olacak. Bugün iyi değildik, bunun sebebini Okan hoca bulup çözmeli önünde 7 günden az bir zaman var. Beşiktaş deplasmanı 1 puan iyidir.

    Takım savunmamız berbattı bugün. Orta saha yoktu. Beşiktas maçında kapanıp kontra atak oynamak daha mantıklı. Kanatlarımız çok hızlı.

  • Bizim Gslileri anlamak zor.Hala puan avantajın var.Fener desen tökezleyerek gidiyor.Sahasında kadıköyde Bjk gollerini alkışlamış bir Fener taraftarı var..Sampiyonlugu kaldırabilecek her türlü kaliteli oyuncu Gsde şuan..Son maç desen zaten arenada içeride.Neyin paniği bu yani.Olur böyle maçlar bazen.Karagümrük şok edici şekilde bir anda 3 gol attı.Her sene böyle maçlar oluyor.Yani Fenerliler bile suan Gs nin sampiyonluğuna bizimkilerden daha cok inanıyordur.Neyin korkaklığı varsa bizimkilerde anlamadım gitti.Unutmayın o seriyi yapan takım da bu takımdır.

  • Gomis bunu ilk defa yapmıyor. Galatasaray, hiç kimsenin egosunu tatmin edeceği yer değil. Hocanın kararlarına saygı duymak zorunda herkes. Ne kadar Ronaldo bile olsan, yaka paça gönderilebiliyorsun mesela.

    İnstagram’dan takipten çıktım, ben de kendisine tepkimi böyle gösterdim.

  • Gomis bunu ilk defa yapmıyor. Galatasaray, hiç kimsenin egosunu tatmin edeceği yer değil. Hocanın kararlarına saygı duymak zorunda herkes. Ne kadar Ronaldo bile olsan, yaka paça gönderilebiliyorsun mesela.

    Gitsin hocam böyle adamlarla işimiz olmaz, tamam doğrudur sezon başlarında ipten aldı bizi de napalım yani, dediğiniz gibi böyle adamların Galatasarayda işi olamaz, sezon bitti zaten yönetim çeker bi forvet daha rahatlarız, o değilde icardi 11 başlasaydı keşke bugün, benim gözüme uyku girmez bu gece