Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Adamlar profesyonel bir şekilde geliyor atıyor rahatlar. Bizimkiler çok iyi pres çok iyi baskı hücum var ama ne hikmetse topu ayakta tutamiyorlar hucumda elleri ayakları dolanıyor

  • Maalesef milli takimimiz ust duzey takimlara dis gecirebilecek bir takim degil adamlar sadece 2 defa gelip skoru aldilar, bundan sonrasini izlemeye gerek yok..

    Bu jenerasyondan da ümitliydim gerçi Arda ve bir çok oyuncu daha tam pişmedi. Ama bu jenerasyonda da hiç iyi kaleci gelmeyecek gibi sanki.

  • Ferdi hücumda çok iş yapar ama defansta aksıyor. Adamların 3 pozisyonunun 2 si o kanattan geldi 1'i gol oldu. Diğeri de İsmailin saçma sapan hatası. Adam 10 dak oynadı 2 kritik hata.

    • Offizieller Beitrag

    Bu jenerasyondan da ümitliydim gerçi Arda ve bir çok oyuncu daha tam pişmedi. Ama bu jenerasyonda da hiç iyi kaleci gelmeyecek gibi sanki.

    Ben kaleciye takilmiyorum hocam, biz takim savunmasini yapamiyoruz, karsimizdaki takim son 2 buyuk turnuvanin birinde finalist digerinde 3. ve bunu takim savunmasiyla sagladilar. Yedigimiz golleri biz mahalle maclarinda atardik, kaleciden sekebilecegini dusunerek kosu yaparsin yapmazsan adam gelir golu atar

  • Bu işler nüfusla olsaydı, Çin ve Hindistan başarı üstüne başarı elde ederlerdi.


    Ayrıca bizim de Dünya Kupası 3.lüğümüz var, ayar oldum Hırvat teknik direktöre

    Çin ve Hindistan futbola ilgi duyan ülkeler mi? Bu 2 ülke için örnek verilecekse eğer, Hindistan'ın 1 numaralı sporu kriket. O dalda da adamların 2 tane dünya şampiyonluğu var. Türkiye'de, 81 milyon nüfuslu ülkede kriket izleyen var mı diye sorulsa, o sporun ne olduğunu ülkenin yarısından çoğu bilmez. Futbolu sor, 5 yaşında ki çocuk bile biliyor. Dünya 3.'lüğü demişsin hocam, en son 2002 yılında katılmışız. 21 sene önce hocam. :S 22 yaşındayım ve hala ülkemin dünya kupasına katıldığını görmedim mesela.

  • Ben kaleciye takilmiyorum hocam, biz takim savunmasini yapamiyoruz, karsimizdaki takim son 2 buyuk turnuvanin birinde finalist digerinde 3. ve bunu takim savunmasiyla sagladilar. Yedigimiz golleri biz mahalle maclarinda atardik, kaleciden sekebilecegini dusunerek kosu yaparsin yapmazsan adam gelir golu atar

    Doğru. Biraz Fas'ı örnek almalıydık.

  • Çin ve Hindistan futbola ilgi duyan ülkeler mi? Bu 2 ülke için örnek verilecekse eğer, Hindistan'ın 1 numaralı sporu kriket. O dalda da adamların 2 tane dünya şampiyonluğu var. Türkiye'de, 81 milyon nüfuslu ülkede kriket izleyen var mı diye sorulsa, o sporun ne olduğunu ülkenin yarısından çoğu bilmez. Futbolu sor, 5 yaşında ki çocuk bile biliyor. Dünya 3.'lüğü demişsin hocam, en son 2002 yılında katılmışız. 21 sene önce hocam. :S 22 yaşındayım ve hala ülkemin dünya kupasına katıldığını görmedim mesela.

    Aslında aynı şeyi diyoruz, bu işler nüfusla olsaydı derken kast ettiğim buydu zaten, niye gidip de biz 3 milyonuz siz 85 milyonsunuz diyorsun ki.


    Gazeteci arkadaş da Hırvatistan neden son yıllarda genç yetenek çıkaramıyor diye soruyor, ben de diyorum ki soruya verilen cevabın nüfusla ne alakası var.


    Ülkece futbolda, alt yapıda vs başarısızlıklarımız ayrı bir konu, Hırvatistan’ın son yıllarda genç yetenek çıkaramaması ayrı bir konu bence.