çatalca tarafında dehşet şimşek var . Ama karaburuna uğramayacak herhalde

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
-
Karaburun'a giden kütle zayıflıyor gibi, bakalım ne olacak
-
Arnavutköy taradın da biryer mi yanıyor yoksa o şimşek mi hiç durmadan çakıyor resmen
-
Mor mu o
-
Silivri tarafında bir anda mor eko patladı İstanbul batısında her an herşey olabilir
-
Silivri tarafında bir anda mor eko patladı İstanbul batısında her an herşey olabilir
Kadıköy'e patlamaz inşallah
-
Kıyıköy e kafa dinlemeye geldik o kırmızı kütle dağı aşıp lokasyonuma uğramadı ancak görsel şölen efsaneydi
Arabayı orttup taşla bağlamak akşam sporu oldu
Extra not olarak olusum Edirne'de başladı güçlenerek devam ediyor
-
Abartı olmasın ama 5dk dır balkonda izliyorum 30 40 defa herhalde çaktı şuana kadar
-
MGM radarına bakıldığında kütlenin genişliği azalıyor kırmızılar da sarı-turuncuya dönüşüyor, anadolu yakasına uğrayamayacak gibi. Ama silivri-büyükçekmece tarafındaki sürpriz oldu
-
-
Şimşek sesleri buraya kadar geldi, tabi çok gürültülü değil
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Şu an Kayaşehir'den Arnavutköy'e doğru bakıyorum, her saniye şimşek çakıyor. Keşke buraya da uğrasa bu kütleler, acayip aksiyon var gibi oralarda.
-
İlk defa gök gürlemesini duydum şimşek aktivitesi cidden çok fazla var.
-
Arnavutköy taradın da biryer mi yanıyor yoksa o şimşek mi hiç durmadan çakıyor resmen
Ben hayatımda ilk defa bu kadar sık şimşek serisi gördüm durmadan arka arkaya çakıyor arka arkaya gök gürlüyor o taraflarda kimse yok mu sayfada?
-
Merkeze geliyor yavas yavas aksiyon baslasin
-
Ben hayatımda ilk defa bu kadar sık şimşek serisi gördüm durmadan arka arkaya çakıyor arka arkaya gök gürlüyor o taraflarda kimse yok mu sayfada?
Hocam neredeyse 3 5 saniye de bir şimşek çakıyor ve çok geniş biçimde hadımköy üstü ve arnavutköy üstü inanılmaz
-
Nem çok yükseldi
-
Eriyor
-
Kuzeyi boyunca genişleyip orada ömrünü tüketecek bir yerlerin nasiplenmesine sevindim. Sırada Pazar günü var