Günaydın hf

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
-
Güneş vurduğu yeri yakıyor dün 5 10 dk güneşte durmak zorunda kaldım,fena başım ağrıdı.
-
Güneşli bir Hadımköy gününden herkese hayırlı sabahlar hava-gunes11 hava-gunes11 hava-parcalibuluts23 hava-parcalibuluts23
-
Günaydın Kardeşlerim
-
Toz moz görmedim ben asparagas haber
Bu arada cidden görmedim evet hava sarımtrak evet bulutlar da öyle ama yere inmedi sanki. Yarından itibaren asıl çöl tozunu görmeye başlarız diye düşünüyorum
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
-
-
Uzun süreli soğuklara yiyince herkes nasıl bir yaz sever olmuş
Not : kendimde dahil
-
hava çok güzel
-
18 19 dereceye kadar iyi oluyor ama daha sıcağını sevmiyorum mesela şu an hava güzel sıcaklık da 17 18 civarında
-
-
Nisan ortasından sonra daha çok kavrulacağız gibi geliyor rk23_kgigf-123 rk23_kgigf-123 rk23_kgigf-123
-
18 19 dereceye kadar iyi oluyor ama daha sıcağını sevmiyorum mesela şu an hava güzel sıcaklık da 17 18 civarında
Aynen katılıyorum, gece gündüz fark etmeksizin 15-18 derece arası çok iyi. Nem de yüzde 70'lerde ise harika oluyor. Ne sıcak, ne soğuk. Yani tam insan için en ideal sıcaklık. Uyku içinde 17-20° arası en ideali diye duymuştum.
Keşke yaz hep böyle geçse, ama maalesef gece 23-24, gündüz de 30'lar oluyor.
-
Nisana girişte barajlar %89. Muhteşem rakam.
-
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
-
-