Durumlar hiç iç açıcı değil en son ne zaman sağlam yağmur yağdı hatırlamıyorum.

Marmara Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yine mekandayızz🫠😎
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
İyi akşamlar Marmara🌒✨🤍
-
Yok el nino yok la nina aga hiçbir senaryoda yağış alamıyoruz hepsi hikaye. Sanıyorum böyle şeyler kutup bölgelerini ve ona eşlik eden komşu ülkeler üzerinde keskin veriler doğuruyor. Bizim gibi ekvatora yakın ülkelerde havanın apayrı kaotik bir yapısı var. Biz böyle senaryolardan etkilenmiyoruz. Ben artık buna kanaat getirdim
-
Konumum anlık 30,5 derece ve bugün uzun aradan sonra iyi sıcak vardı
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
İzmit diyagramı 7-8 Ekim dikkat çekiyor.
-
Her sene yılın ilk karı cok değerlidir 😎
-
-
Hava bana o kadar sıcak gelmedi 31 dereceye yüzde 30 civarı nem eşlik ediyor. Güneş alan koltuğun üzerinde 1 saattir oturuyorum.
-
⏳❄️🧊
@beyefendiuzgun auf Instagram: "Hazır misiniz kışcılar 🥶 . . #kışgeliyor #kışmevsimietkinlikleri #donuyoruzz #sivas #soğukşehir #sivas #reelsinstagram #reelsvideo #friends"51K likes, 995 comments - beyefendiuzgun am September 15, 2023: "Hazır misiniz kışcılar 🥶 . . #kışgeliyor #kışmevsimietkinlikleri #donuyoruzz #sivas #..."www.instagram.com -
-
-