Yagarken zevkli ama sonrasi gunlerce çile

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 27, 2022 at 6:13 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tahminimce 13.30-14 gibi yağış çekilir, valilik tatil kararı alabilir.
-
Artık bahara geçebilir miyiz lütfen :hfyeni (18):
-
bu kütleler maltepeye de uğrarmı acaba?
-
OF of çok iri yağıyor şuan yıkar bu ortalığı
-
bu kütleler maltepeye de uğrarmı acaba?
geliyor başlar 10 20 dk ya
-
OF of çok iri yağıyor şuan yıkar bu ortalığı
Sultanbeyliğine Gönder Onları
-
Mart 13 oldu hâlâ sistem takibi yapıyoruz çok iyi
-
Bir Bakırköylü olarak bu sene doydum kar sistemlerine kış veda edebilir benim için gayet güzeldi ocakta martta 11-12-13 Mart sistemi efsanedir . Olur da gelirse hayır demeyiz gelmese de üzülmeyiz .
-
Vintersaga 6 OCAK 2017 nasıl eğleniyor muyuz? Ağır çekim gibi lapa lapa iri iri yağıyor.
-
Guzel bir veda yapiyor aybar. Icerenkoyden selamlar
-
Vintersaga 6 OCAK 2017 nasıl eğleniyor muyuz? Ağır çekim gibi lapa lapa iri iri yağıyor.
Tüm perdeleri açtım izliyorum, görsel şölen var adeta.
-
Bakırköy
-
Miktad hoca neden amatör hocalara karşı aşalayayıcı üslup kullanarak konuşuyor anlamıyorum uyuz oldum resmen heves kırıyor
-
Mart sonu gibi de bir sistem gözüküyor diyenler var. Modellere bakmadım. Var mı doğruluğu
-
Mart sonu gibi de bir sistem gözüküyor diyenler var. Modellere bakmadım. Var mı doğruluğu
Evet var
-
-
Fotoğrafları görüyorum hocam. 50 cm geçen yerler var. Yarısını alsam bile üzülmezdim. O kadar çok evham yapıldı ki beklentiyi yükseltip sistemi bekledim. Sonuç hüsran
Hocam sizin adınıza üzüldüm keşke beklentiyi yüksek tutmasaydınız ben mart bu sonucta yağarsa mutlu olurum diye girdim sisteme 3 gün boyunca hep kar tanesi gördüm mart ayında bu efsanedir olsun nasip diyelim şükredelim bunuda gördük.
-
Artık bahara geçebilir miyiz lütfen :hfyeni (18):
Yalnız değilmişim 😀
-
mgm delirdi galiba
-